Tokyo: Tsukiji Gindaco – Takoyaki og Taiyaki

Tsukiji Gindaco, Tokyo
Tsukiji Gindaco

Der er 5 timers tidsforskel mellem Dubai og Tokyo, og jeg gik ikke i seng før kl. 2:00 i går. Jeg kunne derfor sagtens have sovet til hen på eftermiddagen, men mellem kl. 10:00-17:00 gør de rent, og alle gæster skal forlade kapselhotellet. Halvt i søvne trillede jeg derfor ud af min kapsel, og begav mig af sted for at finde noget morgenmad. Jetlag gør de underligste ting ved min appetit, så selvom jeg var sulten, havde jeg ikke rigtig lyst til morgenmad.

Faktisk var jeg ikke helt sikker på hvad jeg havde lyst til, men så fik jeg øje på Tsukiji Gindaco, som er en populær takoyaki shop. Takoyaki er en japansk snack, der nok bedst kan beskrives som en slags æbleskiver med blæksprutte. Man spiser dem med mayonnaise og en brun sauce, drysset med helt tynde flager af tørret fisk. De serveres lige fra panden, og de er meget varme indeni, så man skal vente med at spise dem, til de er kølet lidt af. Jeg er alt for utålmodig, så jeg ender altid med at brænde tungen.

Hos Tsukiji Gindaco i Akihabara sælger de også Croissant Taiyaki, som er en ny version af de traditionelle japanske fiskeformede kager. I stedet for den vaffelagtige dej man traditionelt laver kagerne af, bruger man croissantdej, og resultatet er de sødeste små fiskecroissanter.

Valget faldt på en portion takoyaki hos Tsukiji Gindaco. Takoyaki er en slags stegte blækspruttekugler. De ligner lidt danske æbleskiver, men de er ikke søde, og der er blækspruttestykker indeni. En portion består typisk af 6-8 stk. og de serveres lige fra panden, toppet med en brun sauce og helt tynde flager af tørret fisk samt mayonnaise. Det er en populær snack i Japan, men det er nok de færreste som spiser dem til morgenmad:)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje