Tokyo: Mysterious – Restaurant med rumstationstema

Mysterious - Tokyo

Mysterious er uden tvivl en af de underligste restauranter, som jeg nogensinde har spist på. Restauranten er indrettet som en rumstation, og man sidder på gulvet i små bure og spiser. Sko og overtøj efterlader man i små skabe lige ved indgangen. Mysterious ligger en trappe ned og udover lidt fluorescerende lys, er der meget mørkt i restauranten.

Når man er klar til at bestille, trykker man på en ringeklokke på bordet for at tilkalde personalet. Menuen er kun på japansk, og da der ikke er meget engelsktalende personale, må man gætte sig lidt frem, når man skal bestille. Der er dog mange billeder i menuen og maden er faktisk rigtig god. Portionerne er små, og det det kan derfor anbefales, at man bestiller 2-3 retter pr. person.

• Hvis ikke man har fået nok af de mystiske omgivelser og det fluorescerende lys, kan man tage sig en drink i stedets bar efter at man har spist.

• Maden serveres ”family style” (til deling af hele bordet) og de fleste retter koster 800-1000JPY. Regn med omkring 2-3 retter per person for at blive mæt.


Shinjuku Square Bldg B1F, 1-16-3 Kabuki-cho, Shinjuku-ku, Tokyo, 160-0021, Tel: 050-5798-7270/035291-6670 (engelsktalende personale)

Adresse på japansk:
ミステリアス シンジュクテン、東京都新宿区歌舞伎町1-16-3 新宿スクエアビルB1

Læs mere om Mysterious på Gurunavis website >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje