Tokyo: Ginza Lion – Japans ældste ølhal

Ginza Lion, Japan's oldest beer hall

Ginza Lion er en kæde af ølhaller drevet af Sapporo-bryggeriet, og en af de mest populære ligger i hjertet af Ginza. Ginza Lion åbnede helt tilbage i 1934 og er efter sigende den ældste ølhal i Japan. Siden åbningen har Ginza Lion sørget for, at travle forretningsmænd og andet godtfolk kunne koble af over en velfortjent fyraftensbajer. Der er højt til loftet i det store lokale, som er indrettet som en tro kopi af de ølhaller, man finder i Sydtyskland.

Ginza Lion spænder over flere etager, men det er i det store lokale i gadeplan, at der drikkes øl. Man kan selvfølgelig bestille en pølse med sauerkraut til sin øl, samt flere andre, tyskinspirerede, kalorieintensive retter.
Der er ikke noget som helst upscale eller trendy over Ginza Lion, men stemningen er altid i top, og snakken går højlydt blandt bordene.

Ginza-området er ellers kendt for at være ret så fancy-schmancy, men Ginza Lion er et af de steder, hvor det er helt ok, bare at droppe ind direkte fra gaden med fladt hår og sneakers, og det kan jeg rigtig godt lide. Dog kommer de fleste direkte fra arbejdet, så der er mange skjorter og jakkesæt.

•Der er næsten altid godt fyldt, så specielt i weekenderne eller lige efter fyraften, må man regne med at skulle vente lidt på at få et bord.

• De billigste fadøl koster omkring 620 JPY for et lille glas, og de smager udmærket, men der er også mange spændende specialøl på menuen.

• En wienerpølse koster 850 JPY

Ginza Lion, 7-9-20 Ginza, Chuo-Ku, Tokyo Adresse på japansk: ビヤホールライオン 銀座七丁目店
東京都中央区銀座7-9-20 銀座ライオンビル1F

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje