Tokyo: Afternoon tea på TwentyEight – Conrad

Afternoon tea på Twenty Eight i Tokyo

Poul er ellers Mr. Smart Casual himself, men lige præcis denne dag i Tokyo, var det så varmt, at han bare havde taget et par shorts og en hvid T-shirt på, uden at tænke over, at vi havde en reservation til afternoon tea på det elegante hotel Conrad.

Det var min japanske veninde Rieko, som havde ordnet reservationen, og efter et blik på Pouls meget casual, men ikke så smarte safarioutfit, da vi mødtes udenfor hotellet, sagde hun, at hun nok hellere måtte ringe til restauranten og tjekke om nøgne, behårede mandeben var ok. Det var det heldigvis, så længe Poul ikke havde klipklapper på, så vi smuttede forventningsfulde indenfor.

Alt er supersødt i Japan, og afternoon tea på Conrad er ingen undtagelse. De fineste små scones, macarons, sandwich og burgere var linet op, så det næsten så ud som sushi på et fad, lige til at sætte tænderne i. Behøves jeg sige, at det hele selvfølgelig smagte fantastisk, og hver en bid var en fryd for smagsløgene?

Når det kommer til den slags anretninger, har Poul og jeg to helt forskellige strategier: Hvor han foretrækker at spise det bedste først, gemmer jeg det altid til sidst. Måske er det fordi han er bange for, at alt det gode går til spilde, hvis han nu ikke kan spise op. Jeg kender mig selv og min store appetit, og jeg spiser altid op, så jeg foretrækker at slutte måltidet af med højdepunktet.

Afternoon tea på Conrad foregår i bar/loungen TwentyEight som surprise surprise ligger på 28. etage i det fornemme hotel. TwentyEight har derfor ikke uventet en fantastisk udsigt over Hama Rikyu Garden samt Tokyo Bay gennem de store vinduer, der går fra gulv til loft, og blød jazzmusik fra en livemusiker understregede den elegante atmosfære yderligere. De fleste andre gæster i loungen var pastelklædte japanske kvinder, og hele stedet havde en næsten dukkehus-agtig atmosfære. Det var i hvert fald ikke ligefrem stedet, hvor man slog en ordentlig bøvs efter at have gnasket sine macarons i sig (bare rolig, det gjorde vi heller ikke).

TwentyEight mindede mig rigtig meget om New York Bar på Park Hyatt i Shinjuku (Pouls og min yndlingsbar i hele verden) og vi snakkede om, hvor fin udsigten måtte være om aftenen, højt hævet over Tokyos travle gader. Desværre havde vi ikke tid til kigge forbi TwentyEight om aftenen, men næste gang, Conrad, der er vi klar!


TwentyEight at Conrad, 1 Chome-9-1 Higashishinbashi, Minato City, Tokyo, Address in Japanese: 1丁目-9-1 東新橋 港区 東京都 105-7337

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje