The Incoherents – En film om Rock ‘n’ Roll i New York

The Incoherents, New York

I samarbejde med The Incoherents – Reklame

For nogle år siden mødte jeg Alex Emanuel til en fest I Brooklyn. Han er skuespiller i New York, og han har altid gang i masser af spændende projekter. Lige nu er han ved at indspille en film, The Incoherents, som han også er co-producer for. Jeg gik ind på deres side og så traileren, og jeg var helt vild med det jeg så.

The Incoherents er en rock ‘n’ roll-komedie, men den berører også evigt relevante emner som venskab, det at blive ældre samt at turde følge sine drømme. Filmen er crowdfunded, så det er supervigtigt, at de får masser af omtale, for uden penge, ingen film. Jeg ved at nogle af jer sikker tænker at sådan nogle crowdfunding film ikke lige plejer at være jer, og jeg er også enig i at de nogle gange kan være lidt for kunstneriske underlige, men det gælder altså ikke denne her. The Incoherents er nemlig sjov, sej og helt fantastisk. Se traileren nedenfor, og jeg er sikker på at I vil være enige.

De er ved at indspille filmen lige nu, og de behøver al den støtte, de kan få. Du kan hjælpe dem ved at donere et beløb gennem The Incoherents’ Indiegogoside. Hvis man donerer 25USD eller mere får man sit navn på rulleteksternes ”Thank You” sektion, og donerer man 100USD, kan man gå på premieren af filmen i enten New York eller Los Angeles.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>