Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

The Incoherents – En film om Rock ‘n’ Roll i New York

The Incoherents, New York

I samarbejde med The Incoherents – Reklame

For nogle år siden mødte jeg Alex Emanuel til en fest I Brooklyn. Han er skuespiller i New York, og han har altid gang i masser af spændende projekter. Lige nu er han ved at indspille en film, The Incoherents, som han også er co-producer for. Jeg gik ind på deres side og så traileren, og jeg var helt vild med det jeg så.

The Incoherents er en rock ‘n’ roll-komedie, men den berører også evigt relevante emner som venskab, det at blive ældre samt at turde følge sine drømme. Filmen er crowdfunded, så det er supervigtigt, at de får masser af omtale, for uden penge, ingen film. Jeg ved at nogle af jer sikker tænker at sådan nogle crowdfunding film ikke lige plejer at være jer, og jeg er også enig i at de nogle gange kan være lidt for kunstneriske underlige, men det gælder altså ikke denne her. The Incoherents er nemlig sjov, sej og helt fantastisk. Se traileren nedenfor, og jeg er sikker på at I vil være enige.

De er ved at indspille filmen lige nu, og de behøver al den støtte, de kan få. Du kan hjælpe dem ved at donere et beløb gennem The Incoherents’ Indiegogoside. Hvis man donerer 25USD eller mere får man sit navn på rulleteksternes ”Thank You” sektion, og donerer man 100USD, kan man gå på premieren af filmen i enten New York eller Los Angeles.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.