Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sommer i Danmark og TikTok!

Sommer i Danmark, Middelfart

Min veninde April fra New York kom på besøg i Danmark i sidste uge, så jeg fik endelig mulighed for at introducere hende til kryddersild, rundstykker og andre danske specialiteter.

Vi fik også spist smørrebrød samt drukket dansk øl og snaps. Til at starte med troede April at man skulle drikke snapsen som et shot, og vi ventede måske lidt for længe med at fortælle, at man gerne må brække snapsen over, ha ha.

En aften kørte vi over til Middelfart og spiste gammeldags isvafler med guf. Jeg sørgede for, at April fik smagt Skildpaddeis og lakridsis, for selvom ingen af delene fandtes da jeg var barn, er de to varianter jo efterhånden blevet rigtig danske klassikere.

Når jeg får is i udlandet, så ønsker jeg tit, at der var en stor klat guf på toppen, og det undrer mig faktisk, at der ikke er andre lande, der har taget guffen til sig, for det smager jo fantastisk.

Jeg har for resten også lige installeret TikTok, og jeg morer mig gevaldigt med at lægge videoer op af Bølle og Bella akkompagneret af rap-musik. Mine forældres naboers børnebørn har også TikTok, så jeg kunne lige vise dem nogle tricks, da jeg var hjemme. Jeg tror ikke at der er særligt mange på min alder som er på TikTok i Danmark, men det er altså en rigtig sjov app.

Min TikTok: @mitziemee

Bølle & Bellas TikTok: @boellebella

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje