Ramen Street under Tokyo Station

Efter jeg kom tilbage fra Hamamatsu, stoppede jeg ved Tokyo Station for at spise aftensmad på Ramen Street, som ligger i kælderetagen i shoppingcenteret 1st Avenue. Der er 8 ramen-restauranter i dette hjørne af banegården, og man finder de fleste slags ramen her.

Den mest populære restaurant er Rokuinsha, som er berømt for sine tsukumen (dipping noodles). Tsukumen er ramen, der serveres med saucen og de andre ingredienser separat, så man selv kan dyppe sine nudler, og den slags ramen er specielt populær om sommeren. Dog så ved I sikkert efterhånden, at jeg er en tonkotsu-pige (tonkotsu er en kraftig, svinekødsbaseret suppe), så jeg satte i stedet kurs mod Ikaruga,

Jeg købte min ramen-kupon i maskinen udenfor restauranten og stillede mig derefter i kø. I tillæg til forskellige slags ramen, kunne man også købe gyoza (japanske dumplings) og andre småretter samt drikkevarer.

Hos de fleste ramenrestauranter er portionerne dog så store, at det faktisk kræver lidt af en appetit, bare at kunne spise sin skål med ramen, så det er sjældent at jeg også bestiller sideretter. Nogle gange køber jeg mig dog en øl eller en cola, men almindeligt vand eller grøn te, som serveres gratis, er ofte det bedste match.

Det tog ikke lang tid før jeg fik en plads, og efter kun et par minutter ankom en himmelsk skål med tonkotsu ramen.

Tilsyneladende havde jeg bestilt den spicy version, så der var små søer af chiliolie på toppen. Den stærke chilismag gik rigtigt godt i spænd med den lidt tunge suppe, så slurp slurp slurp sagde det, og så var den skål ude af verden.

Hvis I kan lide spicy ramen, så skal I også prøve Kikanbo


Ramen Street, B1F Yaesu South Exit, Tokyo Station (First Avenue Tokyo Station B1F South Street), Tokyo, Åbningstider: 10:30-22:00 (de fleste restauranter), Adresse på japansk: 東京駅八重洲南口地下1階(東京駅一番街 地下1階南通り

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje