NYC: Drinks på The Lovelace – Financial District

The Lovelace, Financial District, New York

Sidst jeg var i New York, boede jeg på et hotel i Financial District. En af dagene mødtes jeg med Ana til en drink på Lovelace. Der var helt fyldt op, men vi fik at vide, at vi kunne få en plads ved et stort rundt bord i hjørnet, hvis vi var ok med at dele. Det var vi.

Der var oyster happy hour, så vi bestilte et dusin. Jeg var ret imponeret over størrelsen på deres østers. Mange gange er happy hour-østers ikke større end en klat snot, men de østers de serverede på Lovelace var virkelig store og lækre. De havde også et imponerende udvalg af gin, så vi bestilte hver sin gin-drink med…hmm, det har jeg glemt, men ud fra farven at dømme tror jeg det kan have været noget med mandarin? Eller måske abrikos?

Hvis det ikke havde været en hverdagsaften tror jeg vi var blevet længere, for det var en rigtig hyggelig bar. Jeg synes der er er sket meget i Financial District de sidste par år, og selvom området måske aldrig bliver lige så chic som SoHo og West Village, eller ligeså hip som Lower East Side, så synes jeg der er begyndt at ske ting og sager på både restaurant- og barfronten. Desuden er der ofte nogle ret gode hotel deals, specielt over weekenden hvor Wall Street har lukket, så FiDi bør helt sikkert tages med i overvejelserne hvis man planlægger at besøge New York.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop