New York: The High Line på en kold decemberdag

The High Line, New York

The High Line er en supercool park anlagt omkring et gammelt jernbanespor, The High Line, i Meatpacking District. Jeg er helt vild med kontrasten mellem beton, jernbanespor og utæmmet natur, og parken er et af mine absolutte yndlingssteder i New York.

The High Line passer rigtig godt til de rå, uslebne omgivelser i Meatpacking District, og man føler virkelig hvordan byen kryber ind under huden på en. Det her er essensen af alt hvad jeg elsker ved New York. Sidste søndag var en af de her grå vinterdage, og luften var tyk a melankoli. Hvis jeg havde været kunstner, havde jeg nok syntes det var vældigt inspirerende, men det er jeg ikke, så jeg nøjedes med at drømme om, hvor skønt det ville være at slappe af i en af solstolene i parken på en varm sommerdag med et glas kold rosé i hånden.

Vi havde næsten parken for os selv, da vinterkulden tilsyneladende havde haft en vis afskrækkende effekt, så vi gik en lang tur langs sporet. Selvom parken ikke ligger så højt oppe, er man stadigvæk hævet over byens gader, og visse steder langs vejen har man en rigtig fin udsigt, så jeg måtte stoppe mange gange undervejs for at tage billeder. Jeg kunne være blevet deroppe for evigt, men til sidst måtte vi også bukke under for det kolde vintervejr og krybe tilbage i varmen i vores lejlighed.

Min Guide til de parker du ikke må gå glip af i New York


Besøg the High Line’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje