New York: The High Line på en kold decemberdag

The High Line, New York

The High Line er en supercool park anlagt omkring et gammelt jernbanespor, The High Line, i Meatpacking District. Jeg er helt vild med kontrasten mellem beton, jernbanespor og utæmmet natur, og parken er et af mine absolutte yndlingssteder i New York.

The High Line passer rigtig godt til de rå, uslebne omgivelser i Meatpacking District, og man føler virkelig hvordan byen kryber ind under huden på en. Det her er essensen af alt hvad jeg elsker ved New York. Sidste søndag var en af de her grå vinterdage, og luften var tyk a melankoli. Hvis jeg havde været kunstner, havde jeg nok syntes det var vældigt inspirerende, men det er jeg ikke, så jeg nøjedes med at drømme om, hvor skønt det ville være at slappe af i en af solstolene i parken på en varm sommerdag med et glas kold rosé i hånden.

Vi havde næsten parken for os selv, da vinterkulden tilsyneladende havde haft en vis afskrækkende effekt, så vi gik en lang tur langs sporet. Selvom parken ikke ligger så højt oppe, er man stadigvæk hævet over byens gader, og visse steder langs vejen har man en rigtig fin udsigt, så jeg måtte stoppe mange gange undervejs for at tage billeder. Jeg kunne være blevet deroppe for evigt, men til sidst måtte vi også bukke under for det kolde vintervejr og krybe tilbage i varmen i vores lejlighed.

Min Guide til de parker du ikke må gå glip af i New York


Besøg the High Line’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop