New York: Smorgasburg i Williamsburg

Smorgasburg i New York

Den eneste dag solen ikke skinnede var selvfølgelig den dag, hvor jeg havde besluttet mig for at besøge Smorgasburg in Brooklyn. Smorgasburg er et ugentligt foodie-marked og noget, man ikke må gå glip af, når man er i New York. 

Om lørdagen afholdes Smorgasburg ved Williamsburg Waterfront, og om søndagen er det i Prospect Park i perioden fra april til oktober. Placeringen ved Williamsburg Waterfront er den fineste, for derfra har man den skønneste udsigt over vandet og Manhattans skyline.

På vejen til Smorgasburg fik jeg mig en skål udon på Samurai Mama, og det var virkelig dumt, for da jeg nåede frem til markedet, var jeg så mæt, at jeg ikke kunne klemme selv den mindste lille ramenburger ned.

Det var rigtig ærgerligt, for der er så meget lækker mad på Smorgasburg. Man finder også alle de nyeste trends som fx. føromtalte ramenburger, og ved de små boder bliver der lagt krop og sjæl i de fremstillede specialiteter. Der var så mange ting, jeg gerne ville have smagt, men de udon-nudler lå altså lidt for godt i maven, og efter at have gået 3 omgange inde på markedspladsen uden at kunne spise noget som helst, gav jeg op og gik i stedet ned til vandet for at tage nogle billeder.


I kan læse mere om Smorgusburg på deres website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop