New York: Seton Hotel – Bo billigt og godt i Midtown

Seton Hotel, budget accommodation in New York

Jeg får tit emails fra læsere, der gerne vil høre om jeg kan anbefale et billigt hotel i New York, så jeg fandt dette indlæg om Seton Hotel fra min gamle blog og tænkte, at jeg ville dele det med jer. Specielt værelserne med bad og toilet er rigtig gode til prisen. Undskylder det rodede værelse, men billederne er fra før jeg lærte at tage de der lidt kedelige, men nødvendige, værelsesbilleder lige efter ankomst, og ikke vente til efter jeg har boet der nogle dage og mine ting har spredt sig ud over hele rummet:)


Sidst jeg var i New York boede jeg på Seton Hotel, som ligger i Midtown East, lige ved siden af Grand Central. Seton Hotel har ikke samme hipster-atmosfære som Pod 39, og den lidt slidte lobby imponerer ikke. Værelserne er dog rigtigt fine, og når man først har lukket døren, kan man sagtens bilde sig ind, at man befinder sig på et meget dyrere boutique-hotel. Mit værelse på Seton var væsentligt større, end værelset jeg boede i på Pod 39. Dog havde det et stort, højt-tikkende vægur, som jeg var ved at få spat af i løbet af natten, og som trak ned på det samlede indtryk. Tror dog man kan pille batteriet ud, hvis man vil..

Der er gratis kaffe og te i et af rummene ved siden af lobbyen, og der er også en automat, hvor man kan købe kolde drikkevarer. Personalet i receptionen var søde og hjælpsomme, men det irriterede mig lidt, at man fik en nøgle og ikke et nøglekort. Nøglen skulle afleveres i receptionen hver gang man forlod hotellet. Man har sit eget værelse med håndvask, masser af håndklæder og toiletsager. Der er også tøfler og badekåbe på rummet, og badeværelserne er pæne og rene.

Der er helt sikkert bedre hoteller i New York (min veninde AC boede på Mondrian i Soho sidst hun var her, og hun var vildt begejstret!) men i prisklassen 100-200$ er Seton Hotel et rigtigt godt alternativ.


Seton Hotel, 144E 40th Street (between Lexington & 3rd Avenue), Midtown, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop