New York: Seton Hotel – Bo billigt og godt i Midtown

Seton Hotel, budget accommodation in New York

Jeg får tit emails fra læsere, der gerne vil høre om jeg kan anbefale et billigt hotel i New York, så jeg fandt dette indlæg om Seton Hotel fra min gamle blog og tænkte, at jeg ville dele det med jer. Specielt værelserne med bad og toilet er rigtig gode til prisen. Undskylder det rodede værelse, men billederne er fra før jeg lærte at tage de der lidt kedelige, men nødvendige, værelsesbilleder lige efter ankomst, og ikke vente til efter jeg har boet der nogle dage og mine ting har spredt sig ud over hele rummet:)


Sidst jeg var i New York boede jeg på Seton Hotel, som ligger i Midtown East, lige ved siden af Grand Central. Seton Hotel har ikke samme hipster-atmosfære som Pod 39, og den lidt slidte lobby imponerer ikke. Værelserne er dog rigtigt fine, og når man først har lukket døren, kan man sagtens bilde sig ind, at man befinder sig på et meget dyrere boutique-hotel. Mit værelse på Seton var væsentligt større, end værelset jeg boede i på Pod 39. Dog havde det et stort, højt-tikkende vægur, som jeg var ved at få spat af i løbet af natten, og som trak ned på det samlede indtryk. Tror dog man kan pille batteriet ud, hvis man vil..

Der er gratis kaffe og te i et af rummene ved siden af lobbyen, og der er også en automat, hvor man kan købe kolde drikkevarer. Personalet i receptionen var søde og hjælpsomme, men det irriterede mig lidt, at man fik en nøgle og ikke et nøglekort. Nøglen skulle afleveres i receptionen hver gang man forlod hotellet. Man har sit eget værelse med håndvask, masser af håndklæder og toiletsager. Der er også tøfler og badekåbe på rummet, og badeværelserne er pæne og rene.

Der er helt sikkert bedre hoteller i New York (min veninde AC boede på Mondrian i Soho sidst hun var her, og hun var vildt begejstret!) men i prisklassen 100-200$ er Seton Hotel et rigtigt godt alternativ.


Seton Hotel, 144E 40th Street (between Lexington & 3rd Avenue), Midtown, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje