New York: Roof Garden Cafe på The Met

Roof Garden Cafe på The Met, New York

Efter at have daset på græsset i Central Park en times tid, gik vi over til The Met (The Metropolitan Museum of Art) for at kigge på kunst og få os en drink på Roof Garden Cafe. 

Museet er rigtig fint, og selvom jeg ikke er specielt kunstinteresseret, så nyder jeg altid at gå omkring i de kølige korridorer med højt til loftet. Det er for det meste de impressionistiske værker, der får mig til at stoppe op, men jeg synes også at de antikke græske statuer er enormt fascinerende.

Roof Garden Cafe var ret tom, for vi var tidligt ude, og after work-slænget havde endnu ikke fået fri. For en kort stund kunne vi derfor lade som om, at det var vores egen private tagterasse på Upper East Side. Ikke så ringe, vel?

I kan læse mit andet blogindlæg om Roof Garden Cafe her

Roof Garden Café at The Met,  The Metropolitan Museum of Art, 5th Floor, (via elevatoren i European Sculpture and Decorative Arts galleries), Kun åben maj-oktober, og kun når vejret tillader det.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop