Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

New York: Oyster Happy Hour på Grey Lady

Grey Lady, Lower East Side, New York

I løbet af hverdagene er der rigtig mange restauranter i New York, der har Oyster Happy Hour, hvor man kan få østers for 1$ og billige drinks oven i hatten. Det er en rigtig god deal, for sådan en som mig, der ikke kan nøjes med en enkelt østers, men helst bestiller 12 ad gangen, og så er det også en oplagt mulighed for at forvandle en kedelig mandag til noget, der næsten føles som lørdag aften.

På Grey Lady har de østers til 1$ hele mandag aften, hvilket blot er en af grundene til, at restauranten er gået hen og blevet et af mine Lower East Side-stamsteder. Den slags østers de serverer til Happy Hour varierer, men de er for det meste af den lille til mellemstore slags, der let ryger ned i en mundfuld.

Bordene udenfor er de bedste, men efter solnedgang blev det lidt køligt, så vi rykkede indenfor. Det var rigtig godt at se Sue og Alex igen, og selvom det kun er et par måneder siden vi sidst mødtes, så var der sket rigtig meget siden sidst, og happy hour blev hurtigt til happy aften med masser af østers. Ikke værst for en helt almindelig mandag..

Grey Lady, 77 Delancey, Lower East Side, New York, Tel: +1 646-580-5239, $1 Oyster Happy hour Sun-Fri 4pm-7pm (Monday all night)