Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Oyster Happy Hour på Grey Lady

Grey Lady, Lower East Side, New York

I løbet af hverdagene er der rigtig mange restauranter i New York, der har Oyster Happy Hour, hvor man kan få østers for 1$ og billige drinks oven i hatten. Det er en rigtig god deal, for sådan en som mig, der ikke kan nøjes med en enkelt østers, men helst bestiller 12 ad gangen, og så er det også en oplagt mulighed for at forvandle en kedelig mandag til noget, der næsten føles som lørdag aften.

På Grey Lady har de østers til 1$ hele mandag aften, hvilket blot er en af grundene til, at restauranten er gået hen og blevet et af mine Lower East Side-stamsteder. Den slags østers de serverer til Happy Hour varierer, men de er for det meste af den lille til mellemstore slags, der let ryger ned i en mundfuld.

Bordene udenfor er de bedste, men efter solnedgang blev det lidt køligt, så vi rykkede indenfor. Det var rigtig godt at se Sue og Alex igen, og selvom det kun er et par måneder siden vi sidst mødtes, så var der sket rigtig meget siden sidst, og happy hour blev hurtigt til happy aften med masser af østers. Ikke værst for en helt almindelig mandag..

Grey Lady, 77 Delancey, Lower East Side, New York, Tel: +1 646-580-5239, $1 Oyster Happy hour Sun-Fri 4pm-7pm (Monday all night)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje