New York: Middag hos Ehsan og Elena

Elena's homemade soup
Elena’s homemade soup

Ehsan og Elena er lige flyttet til en ny lejlighed i Midtown East, så forleden havde de inviteret mig over til middag. Ehsan og jeg kender hinanden fra Sverige, hvor vi gik i samme klasse på universitetet, så inden maden blev der selvfølgelig disket op med svenske specialiteter fra Ikea. Det er vildt at vi allerede har kendt hinanden i 14 år, men jeg er så glad for, at vi har holdt kontakten.  

Elena havde lavet en lækker suppe til forret og indbagte steaks til hovedret, og jeg havde været forbi Supermoon Bakehouse for at købe en æske med forskellige kager, som vi spiste til dessert.

Den 4. middagsgæst var en af Ehsans gamle venner, og den stakkels fyr havde fået madforgiftning efter at have spist en dårlig laks dagen inden. Under middagen løb han derfor i pendulfart mellem middagsbordet og badeværelset, og der var flere gange, hvor jeg frygtede, at han ville kaste op i suppen. Han var dog standhaftig nok til at blive middagen ud OG deltage i en ret avanceret samtale om internationale lån og hvordan man forhindrer hvidvaskning af penge over landegrænser. Hardcore-emner for et middagsselskab, og mit bidrag var da også yderst beskedent. Dog er det altid spændende at lære noget nyt, så jeg sad med stive ører og lyttede godt efter, indtil jeg fik drejet samtalen over til emner, hvor jeg var mere på hjemmebane (”nu synes jeg vi snakker om croissant toasts i stedet!”).

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop