New York: Macy’s Julevinduer

Macy's julevinduer

Forleden var jeg så heldig at gå forbi Macy’s lige da deres vinduesdekorationer for julen 2017 blev afsløret. Det er en ret stor begivenhed i New York, men eftersom jeg altid er så dårlig til at sætte mig ind i, hvornår sådan noget lige finder sted, så er det faktisk første gang, at jeg overværede det.

De skulle have startet kl. 17:30, men de var nogle minutter forsinket, hvilket hurtigt blev påpeget af en flok utålmodige børn på første række. Det var dog hurtigt glemt, da showet først kom igang og fyrværkeri i alle farver bragede op over Herald Square.

Macy’s julevinduer var rigtig fine, og da det samtidig begyndte at sne konfetti-sne var det svært ikke at komme en lillebitte smule i julestemning, i hvert fald for en stund. Årets tema for julevinduerne er “The Perfect Gift Brings People Together”, og de mere kyniske af os vil sikkert mene, at det blot er endnu en bekræftelse på at julen i dag er reduceret til en forbrugsfest. Det kan de nok have ret i, men julen vil alligevel altid være min yndlingshøjtid, og jeg glæder mig til endnu en omgang æbleskiver, gløgg og ”Last Christmas” på repeat.

Hvad angår selve juleaften, så er mine planer lidt usikre. Poul har lige fået sit skema for december, og det viser sig at han d. 24. december befinder sig et sted mellem Madrid og Zaragoza. Det er selvfølgelig ærgerligt, men indgår i pakken når man er gift med en pilot..

Læs mit blogindlæg om hvor man ellers kan se at New York har pyntet op til jul

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop