New York: Macy’s Julevinduer

Macy's julevinduer

Forleden var jeg så heldig at gå forbi Macy’s lige da deres vinduesdekorationer for julen 2017 blev afsløret. Det er en ret stor begivenhed i New York, men eftersom jeg altid er så dårlig til at sætte mig ind i, hvornår sådan noget lige finder sted, så er det faktisk første gang, at jeg overværede det.

De skulle have startet kl. 17:30, men de var nogle minutter forsinket, hvilket hurtigt blev påpeget af en flok utålmodige børn på første række. Det var dog hurtigt glemt, da showet først kom igang og fyrværkeri i alle farver bragede op over Herald Square.

Macy’s julevinduer var rigtig fine, og da det samtidig begyndte at sne konfetti-sne var det svært ikke at komme en lillebitte smule i julestemning, i hvert fald for en stund. Årets tema for julevinduerne er “The Perfect Gift Brings People Together”, og de mere kyniske af os vil sikkert mene, at det blot er endnu en bekræftelse på at julen i dag er reduceret til en forbrugsfest. Det kan de nok have ret i, men julen vil alligevel altid være min yndlingshøjtid, og jeg glæder mig til endnu en omgang æbleskiver, gløgg og ”Last Christmas” på repeat.

Hvad angår selve juleaften, så er mine planer lidt usikre. Poul har lige fået sit skema for december, og det viser sig at han d. 24. december befinder sig et sted mellem Madrid og Zaragoza. Det er selvfølgelig ærgerligt, men indgår i pakken når man er gift med en pilot..

Læs mit blogindlæg om hvor man ellers kan se at New York har pyntet op til jul

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>