New York: Carnegie Club og Flûte Bar – Cigarer og Champagne

Flute Bar i New York

Igår mødtes jeg med min gamle ven og studiekammerat Ehsan. Han har den lækreste lejlighed i Hell’s Kitchen, så jeg har selvfølgelig spurgt ham, om han ikke kunne tænke sig at bytte med en lille to-værelses i København. Det virkede han dog ikke umiddelbart interesseret i:)

Det er over 5 år siden vi sidst så hinanden, så der var en hel del opdateringer og snak om gamle dage, der skulle overstås, inden vi kunne begive os ud i New Yorks natteliv. Vi startede på Carnegie Club, som er et af Ehsans stamsteder. Det er et mørkt og dunkelt, men samtidig ekslusivt sted, lidt som en luksus man cave. Ehsan fortalte, at de plejer at have et liveband, der spiller Frank Sinatra-sange, men det var der desværre ikke den aften. Jeg var helt vild med atmosfæren og betjeningen var super. Ehsan snuppede en cigar fra deres imponerende sortiment mens jeg nøjedes med et glas mørk rom.

Efter Carnegie havde vi tænkt os at fortsætte på Gilt, som er en lounge bar, der hører til restauranten af samme navn. Desværre var de ved at lukke, da vi kom, så vi gik i stedet til Flûte Bar, som er en champagnebar i Midtown. Der bestilte vi to glas Veuve Clicquot samt en Bellini tasting bestående af Bellini med henholdsvis fersken-, jordbær- og ananassmag. Jeg er som bekendt ret glad for Bellinis, og dem vi fik, hørte til nogle af de bedste jeg nogensinde har smagt.

Flute Bar, 205W 54St, Midtown West (between 7th Ave & Broadway), New York, Tlf: +1 (212)-265-5169

The Carnegie Club, 156W 56th St (between 7th Ave & Avenue of the Americas), Midtown West, New York, Tlf: +1 (212) 957-9676

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje