New York: Carnegie Club og Flûte Bar – Cigarer og Champagne

Flute Bar i New York

Igår mødtes jeg med min gamle ven og studiekammerat Ehsan. Han har den lækreste lejlighed i Hell’s Kitchen, så jeg har selvfølgelig spurgt ham, om han ikke kunne tænke sig at bytte med en lille to-værelses i København. Det virkede han dog ikke umiddelbart interesseret i:)

Det er over 5 år siden vi sidst så hinanden, så der var en hel del opdateringer og snak om gamle dage, der skulle overstås, inden vi kunne begive os ud i New Yorks natteliv. Vi startede på Carnegie Club, som er et af Ehsans stamsteder. Det er et mørkt og dunkelt, men samtidig ekslusivt sted, lidt som en luksus man cave. Ehsan fortalte, at de plejer at have et liveband, der spiller Frank Sinatra-sange, men det var der desværre ikke den aften. Jeg var helt vild med atmosfæren og betjeningen var super. Ehsan snuppede en cigar fra deres imponerende sortiment mens jeg nøjedes med et glas mørk rom.

Efter Carnegie havde vi tænkt os at fortsætte på Gilt, som er en lounge bar, der hører til restauranten af samme navn. Desværre var de ved at lukke, da vi kom, så vi gik i stedet til Flûte Bar, som er en champagnebar i Midtown. Der bestilte vi to glas Veuve Clicquot samt en Bellini tasting bestående af Bellini med henholdsvis fersken-, jordbær- og ananassmag. Jeg er som bekendt ret glad for Bellinis, og dem vi fik, hørte til nogle af de bedste jeg nogensinde har smagt.

Flute Bar, 205W 54St, Midtown West (between 7th Ave & Broadway), New York, Tlf: +1 (212)-265-5169

The Carnegie Club, 156W 56th St (between 7th Ave & Avenue of the Americas), Midtown West, New York, Tlf: +1 (212) 957-9676

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop