Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Jessicas fødselsdag på Tao

Tao Downtown, new York

Jessica kom til New York over weekenden, og vi tog ud for at fejre hendes fødselsdag. Hun havde reserveret bord på Tao Downtown (i Chelsea), og jeg havde ingen indvendinger. Jeg har tidligere været på Tao i Las Vegas, og jeg var nysgerrig efter at se, hvordan Tao i New York var.

Ude fra gaden ser Tao ikke ud af så meget, men når man først træder indenfor åbenbarer der sig en gigantisk, lounge-agtig restaurant med højt til loftet, funky tunes og en stor Buddha i outfits, der skifter kontinuerligt i aftenens løb. Buddha-interior kan jo hurtigt gå hen og blive lidt 2003, men jeg synes at det fungerede fint hos Tao, uden at der gik for meget zen i den.

På mange af de her uberhippe restaurant/lounge steder er maden ofte sekundær og ikke værd at skrive hjem om, men på Tao var hovedparten af retterne faktisk helt udmærkede, og nogle var endda ret fantastiske.

Blandt de knapt så mindeværdige retter var chirashi-salaten, som var kedelig og ikke smagte af noget som helst. Jeg spiste kun den rå fisk på toppen.

Tao’s Crispy Chicken imponerede heller ikke, men jeg tror det ville have gjort underværker for denne ret, hvis den blev serveret mere Peking and-agtigt med nogle wraps til at rulle om kyllingen og måske lidt grønt ved siden af.

Min favorit den aften var uden tvivl blækspruttesalaten. Blæksprutte smager ikke af så meget i sig selv, men hvis den er frisk og mør og i selskab med en killersauce som den på Tao, så er det en rockstar-ret.

Jessica spiser ikke fisk, så hun bestilte Crispy Thai Pork som hovedret. Portionen var så stor, at jeg ikke tror hun indså, hvor mange gange mig og mine spisepinde gik på rov på hendes tallerken. Den varme chokoladekage med salted caramel gelato var blandt de bedste desserter jeg nogensinde har fået.

Saucen var sød og klistret og kødet sprødt og en smule sejt (på den gode måde). Jeg var ret vild med den ret.

Jeg var egentlig mæt, så jeg tænkte at jeg bare lige ville smage en mundfuld, men det var umuligt at stoppe.

Jeg bebrejder stadigvæk chokoladekagen for det food coma, som efterfølgende ramte mig hårdt og skånselsløst, men det var uden tvivl det hele værd.

Læs mit blogindlæg om Tao Downtown Nightclub


Tao Downtown Nightclub, 369W 16th Street (between 8th St. & 9th St.), Chelsea, New York, Tel: (212) 888-1440 Visit Tao Downton’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop