München: China Moon (The Terrace) – Rooftop-bar på Mandarin Oriental

Udsigt fra rooftop-baren på Mandarin Oriental i München

Vi var ikke fremme ved Mandarin Oriental før kl. 21:45, så den søde fyr i døren informerede os derfor om, at rooftopbaren lukkede kl. 22:00. Vi besluttede os dog alligevel for at gå derop for i det mindste at nyde udsigten. Sagde jeg sød fyr? Hanna var helt enig, og vi fniste som to teenagepiger hele vejen op i elevatoren.

Det viste sig at vi alligevel havde rigeligt med tid, for det var kun alkoholserveringen, der stoppede efter kl. 22. Man var velkommen til at blive og drikke sin drink i fred og ro, og da Hanna og jeg gik videre omkring kl. 22:30 var der stadigvæk folk deroppe. Fra baren havde man en fantastisk udsigt over München, og det gik for alvor op for os hvor kæmpestor byen er, og hvor lidt vi havde set af den.

Der er altså noget særligt ved Mandarin Oriental, og jeg tror aldrig, at jeg har været på et MO-hotel, der ikke var super classy. Det i München var lidt mindre end mange af de andre MO-hoteller. Det lå i en elegant gammel bygning lige i nærheden af Hofbräuhaus München, som var stedet, hvor vi fortsatte aftenen, men mere om det senere.

Jeg fik et glas rosé og Hanna fik en cocktail med vodka, som viste sig at være megastærk, selv for hendes finske gane, så jeg måtte hjælpe hende med at drikke den. Man betalte ikke entré på China Moon Roof Terrace, men til gengæld var drinksne ret dyre. Vi betalte 30EUR for vores drinks, men med tanke på den smukke udsigt og de flotte omgivelser, så synes jeg ikke det var urimeligt.


China Moon hedder nu The Terrace:

The Terrace, Mandarin Oriental, Neuturmstrasse 1, 80331 Munich

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje