Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

München: China Moon (The Terrace) – Rooftop-bar på Mandarin Oriental

Udsigt fra rooftop-baren på Mandarin Oriental i München

Vi var ikke fremme ved Mandarin Oriental før kl. 21:45, så den søde fyr i døren informerede os derfor om, at rooftopbaren lukkede kl. 22:00. Vi besluttede os dog alligevel for at gå derop for i det mindste at nyde udsigten. Sagde jeg sød fyr? Hanna var helt enig, og vi fniste som to teenagepiger hele vejen op i elevatoren.

Det viste sig at vi alligevel havde rigeligt med tid, for det var kun alkoholserveringen, der stoppede efter kl. 22. Man var velkommen til at blive og drikke sin drink i fred og ro, og da Hanna og jeg gik videre omkring kl. 22:30 var der stadigvæk folk deroppe. Fra baren havde man en fantastisk udsigt over München, og det gik for alvor op for os hvor kæmpestor byen er, og hvor lidt vi havde set af den.

Der er altså noget særligt ved Mandarin Oriental, og jeg tror aldrig, at jeg har været på et MO-hotel, der ikke var super classy. Det i München var lidt mindre end mange af de andre MO-hoteller. Det lå i en elegant gammel bygning lige i nærheden af Hofbräuhaus München, som var stedet, hvor vi fortsatte aftenen, men mere om det senere.

Jeg fik et glas rosé og Hanna fik en cocktail med vodka, som viste sig at være megastærk, selv for hendes finske gane, så jeg måtte hjælpe hende med at drikke den. Man betalte ikke entré på China Moon Roof Terrace, men til gengæld var drinksne ret dyre. Vi betalte 30EUR for vores drinks, men med tanke på den smukke udsigt og de flotte omgivelser, så synes jeg ikke det var urimeligt.


China Moon hedder nu The Terrace:

The Terrace, Mandarin Oriental, Neuturmstrasse 1, 80331 Munich

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop