Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sådan folder du et minihåndklæde (oshibori)

Sådan folder du et minihåndklæde (oshibori)

 

De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser ud som japanske oshibori, de varme våde klude, man bliver tilbudt før måltidet på japanske restauranter.

I denne billedserie anvender jeg minihåndklæderne fra Weavers, men man kan også sagtens bruge vaskeklude eller klippe klude af gamle håndklæder. Minihåndklæderne skal helst være nogenlunde kvadratiske (omkring 30 x 30cm fungerer bedst) og vil man tilbyde dem varme og fugtige skal stoffet også have god sugeevne.

Vil du tilbyde dine gæster et varmt og fugtigt minihåndklæde inden middagen, skal du bruge ca. ½ kop kogende vand til 4 minihåndklæder. Vandet hældes over minihåndklæderne, efter at de er rullet sammen. Læg dem evt. i et lille fad så det er lidt lettere at styre, og så det ikke gør så meget hvis du hælder ved siden af. De er bedst, når de lige akkurat er gennemfugtede uden at være sjaskede og håndteres lettest med en køkkentang, efter at de er overhældt med vand. Man plejer at lade de små fade med de anvendte minihåndklæder stå på bordet under måltidet.

Læs mere om minihåndklæderne her >>

Læs mere om træfadene her >>

 

Shop minihåndklæder & Træfade

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje