Methodical Coffee – Rigtig god kaffe i Greenville

Methodical - Rigtig god kaffe i Greenville

Jeg er jo blevet rigtig glad for god kaffe, og når jeg besøger en ny by, er caféer noget af det første, jeg Googler. Jeg fik derfor hurtigt øjnene op for Methodical Coffee, som er et specialristeri i Greenville. Methodical Coffee driver også tre caféer, og hver gang jeg er i Greenville, plejer jeg at drikke morgenkaffe på den café, der ligger Downtown, ved siden af Aloft-hotellet. Det er et rigtig dejligt sted, der virker til at have mange stamkunder fra kontorbygningerne og hotellet ved siden af, og kaffen er virkelig god.

Caféen sælger også chokolade fra Lumineux, som er et chokolademærke, som jeg sælger i min amerikanske webshop, og Lumineux og Methodical Coffee har også samarbejdet om at lave en fantastisk kaffe-chokolade, som man kan købe i caféen. Derudover kan man også købe forskellige slags kager og bagværk, og sidst jeg var der, fik jeg en lækker tærte med friske bær, som smagte skønt sammen med min kaffe.

Selve caféen er ikke særlig stor, men der er også siddepladser en trappe op, og udendørs, når vejret er godt. Jeg ved godt at betegnelsen “en skjult perle” tit bliver brugt lidt i flæng, specielt på de sociale medier, men jeg vil vove at påstå, at for kaffe-elskere, er Methodical Coffee faktisk en rigtig en af slagsen, og jeg tror ikke at der findes noget bedre sted for morgenkaffe i Greenville.

Methodical Coffee, 101 N Main St, Greenville, SC

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog