Greenville: Soby’s – Southern Food med et moderne twist

Greenville: Soby's - Southern Food med et moderne twist

Soby’s er en hyggelig restaurant midt på hovedgaden i Greenville. Menuen består primært af traditionel mad fra sydstaterne med et moderne twist. Man lægger vægt på at bruge lokale ingredienser, og retterne dikteres i stor udstrækning af, hvilke råvarer, som det er sæson for.

Det som først fangede min opmærksomhed var den hyggelige udeservering, hvor der var hængt lyskæder op mellem de store træer i hver hjørne. Jeg havde ikke bestilt bord i forvejen, og udeserveringen var selvfølgelig helt fuldbooket, så det blev et bord indendørs for mig. Der var var også godt fyldt op inde i restauranten, og humøret var højt ved bordene, som primært bestod af større selskaber, hvilket passede mig fint. Det kan ellers godt være lidt akavet, sådan at være alene ude at spise, specielt hvis det er en halvtom restaurant.

Efter at have rejst en del i South Carolina og Georgia er jeg er blevet rigtig glad for Southern Food (mad fra sydstaterne), og er der Fried Green Tomatoes på menuen (noget af det første jeg spottede hos Soby’s), så er det et af mine førstevalg.

Soby’s er kendt for deres Shrimp & Grits, så det besluttede jeg mig for at vælge den ret som hovedret. Shrimp & Grits er rejer i Grits som er en cremet grød af majsmel. Jeg har tidligere smagt både rigtig gode, og rigtig dårlige udgaver af denne sydstatsklassiker, og jeg synes nogle gange at majsgrøden kan smage lidt kedeligt, men versionen på Soby’s blev serveret med en rød sauce med tomater og Tasso Ham samt Andouille sausage. Saucen havde en skøn, let røget smag, som passede perfekt sammen med rejerne og majsmelsgrøden.

Greenville er kendt for sine mange mikrobryggerier, så jeg skulle selvfølgelig have øl til maden. På personalets anbefaling bestilte jeg en Belgian Blonde øl ved navn Feral Garden Gnome fra det lokale bryggeri Liability, og den læskende, frugtagtige øl passede perfekt til den mad, jeg havde bestilt.

Jeg ville rigtig, rigtig, gerne have smagt en af deres desserter, men jeg var så mæt at jeg næsten kunne trille ud af restauranten, så det må blive en anden gang. Tarcy’s Pinecone og Amaretto Cheesecake, I’m coming for you!


Soby’s, 207 S Main St, Greenville, SC

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop