Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Les Trois Cochons – Skøn fransk Bistro på Værnedamsvej

Les Trois Cochons på Værnedamsvej i København

Hvis man spørger Poul, hvad han savner mest  nede i Dubai, så er det vores yndlingsrestaurant Les Trois Cochons på Værnedamsvej i København. Den skulle Trine selvfølgelig ikke snydes for, så i går smuttede vi indenfor i den hyggelige franskinspirerede bistro.

Ligesom mange andre af Cofocos restauranter, har Les Trois Cochons en fast pris for tre retter. Det hele bliver serveret i små gryder, pander og patentglas, og forret og dessert består ofte af flere små retter, som man kan sidde og nippe til.

Trine var vildt begejstret for konceptet, og jeg er sikker på at Les Trois Cochons er en bidragende faktor til, at hun nu seriøst overvejer at rykke teltpælene op fra den jyske muld og slå sig ned i hovedstaden.

Som I nok har lagt mærke til, så lækker jeg meget vægt på servicen, når jeg er ude at spise. Lige så vel som en sur mokke kan forstyrre min fisk, så kan et venligt smil og en sjov bemærkning få selv en halvsej bøf til at smage fantastisk. Når jeg derfor vælger at vende tilbage til den samme restaurant gang på gang er det derfor ikke kun på grund af maden, men også på grund af den måde jeg bliver behandlet som gæst. Gennem årene har jeg spist over 10 gange på Les Trois Cochons, og jeg har endnu ikke haft en eneste dårlig oplevelse der.

PS: Jeg tror en af tjenerne, der var på arbejde i går går rundt med en lille skuespiller i maven. Jeg har i hvert fald aldrig hørt en entrecote blive præsenteret med så meget indlevelse og passion. Det er sgu’ i orden!

Les Trois Cochons er en del af Cofoco-gruppen, og en anden Cofoco-restaurant som jeg rigtig godt kan lide er den nordiske restaurant Höst, som I kan læse om her >>


Les Trois Cochons, Værnedamsvej 10, 1619 København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje