Imai-ya – En kyllingerestaurant i Tokyo

Imai-ya - Tokyo

På vores sidste aften inde i Tokyo havde vi aftalt at mødes til aftensmad med Tina (en veninde fra gymnasiet) og hendes mand, som tilfældigvis også var i byen. På grund af Golden Week var den restaurant, som vi havde tænkt os at spise på dog lukket, så med regnen strømmende ned af nakken måtte vi prøve at finde et andet sted.

Efter lidt vandren på må og få i Shinjukus gader fandt vi en restaurant en trappe ned, som så hyggelig og meget traditionel japansk ud.

Vi blev vist hen i en privat bås, hvor vi tog plads på gulvet rundt om bordet. Der var dog lavet hul til benene under bordet, så man slap for anstrengende skrædderstillingsmanøvrer under måltidet.

Så fik vi udleveret menukortene og opdagede til vores store overraskelse, at restauranten næsten udelukkende serverede kylling, Det var vel at mærke Hinai-kylling, som er en speciel slags kylling, som skulle være blandt det bedste man kan få i Japan. Tilsyneladende var der plads på menuen til alle de dele af kyllingen, som kunne sættes på et spyd, så hvis man var ude efter kyllingebrusk, kyllingefødder eller andre lækkerier, gik man ikke forgæves.

Vi bestilte mange forskellige småretter, deriblandt rå hvidkål, som blev serveret med en rigtig lækker dip. Til Pouls store begejstring var der også en snasket udseende ret med æg ovenpå, som smagte langt bedre end den så ud.  Jeg er absolut ingen større kyllingefan og vi spiser næsten aldrig kylling derhjemme. Under mine år i luftfartsbranchen fik vi ofte kylling serveret om bord, og det var for det meste tørt og jernagtig i smagen, hvilket ikke ligefrem har virket fremmende på min trang til kylling. Kyllingen vi fik på Imaiya var dog i en helt anden klasse og kan slet ikke sammenlignes med noget, jeg tidligere har spist. De lækre yakitori smagte fantastisk og kødet var saftigt og perfekt krydret. Jeg kan derfor takke Imaiya for at jeg seriøst overvejer at slippe kyllingen ind i min kostpyramide igen.


Imai-ya

Shinjuku Moliere Bldg. B1,
3-33-10 Shinjuku
Tlf: 03-5363-1155
Åbningstider: Man-fre:17:00-24:00, lør-søn samt helligdage: 11:30-24:00

Adresse på japansk:
新宿 今井屋 本店
〒160-0022 東京都新宿区新宿3-33-10 新宿モリエールビルB1

> Besøg Imai-ya’s website

På Imai-ya  serveres kun de fineste Hinai-kyllinger som leveres dagligt fra opdrættere i Akita. Man kan bestille alle dele fra kyllingen inklusive kråse, nyrer og hjerter, som serveres delikat anrettet på små spyd. De fleste småretter koster omkring 500JPY,men delikatesser såsom rå kyllingelever og hvidt brystkød er noget dyrere. Hvis man holder sig til småretterne, bør man regne med 4-5 retter per person, for at blive mæt, men man kan også bestille forskellige menuer til en eller flere personer, som koster fra 2800JPY og op.

Imai-ya er en flot og elegant restaurant og man tager skoene af, før man går indenfor. Hvis man er flere, der spiser sammen, kan man sidde i små båse, hvor man har fødderne nede i en fordybning under de lave borde. Man skal være heldig, hvis man finder en blandt betjeningen, som taler engelsk, men priserne fremgår af menukortet, som også har masser af billeder, så det er ikke noget problem at pege sig til, hvad man vil have.

Min Tokyo Blog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje