Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: En udflugt til Tai O Fishing Village

Tai O Fiskerlandsby i Hong Kong

Tai O er en lille fiskerlandsby på Lantau Island i Hong Kong. Det er et populært sted at besøge blandt både lokale og turister, og man kan købe guidede udflugter til Tai-O overalt. Udflugterne til Tai O inkluderer ofte også besøg til Big Buddha og Ngong Ping Cable Car til en fordelagtig pris, men Poul og jeg valgte at besøge Tai o på egen hånd, da jeg jo som bekendt er allergisk overfor store grupper af turister.

Vi tog færgen til Lantau og derfra en lokal bus til Tai O. Vi ankom om morgenen og udover et par udflugtsgrupper var det meget stille i byen. I nogle områder føltes det næsten som at gå rundt i en spøgelsesby, da de små, snørklede gader var stort set mennesketomme.

Vi købte en bådtur for at se landsbyen fra vandet, og turen inkluderede også pink dolphin spotting. Jeg fortrød virkeligt at vi tog på den tur, for selvom det var en fin sejltur gennem kanalen, så var delfinsafarien mere som en delfinjagt. Jeg havde ondt af de stakkels dyr, og jeg havde ikke lyst til at tage nogle billeder. Jeg ville bare have båden til at vende om og lade delfinerne være i fred.

Tai O er kendt for frisk fisk og skaldyr, så vi tog hen til en af restauranterne ved vandet for at spise frokost. Jeg fik en skaldyrsomelet med ris som smagte dejligt, men efter at have spist halvdelen opdagede jeg, at den slet ikke var stegt på undersiden. Efter det måltid begyndte min mave at opføre sig ret mærkeligt. Jeg skal spare jer for detaljerne, men det varede resten af rejsen.

Tai O er også berømt for sine smukke solnedgange, men vi tog derfra, før det blev mørkt. Vi tog bussen til Chung Tung og derfra metroen tilbage til Tsim Sha Tsui. Busturen var rigtig fin, og vi kørte igennem flere små landsbyer og så køer (eller vandbøfler?) der græssede i vejkanten.

Vores udflugt til Tai O var et kærkomment afbræk fra al larmen i Tsim Sha Tsui. Det var også en fin introduktion til hvad Hong Kong også er, og jeg tror det ville have været rigtig fint med en overnatning, så man kunne opleve solnedgangen om aftenen og solopgangen om morgenen.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje