Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Helsingborg: TV-aften og svensk pizza

Helsingborg, Swedish fika

I weekenden var jeg ovre at hilse på Rikke i Helsingborg. Det er længe siden at vi sidst har set hinanden, så vi havde lagt store planer om at vi rigtigt skulle ud at svinge med ørerne og gøre Helsingborg med omegn usikker. De planer gik dog i vasken på grund af en ond forkølelse, som jeg har kæmpet med lige siden jeg kom hjem fra Bangkok.

I stedet blev det tv-hygge med svensk pizza med bearnaisesauce. Jeg elsker svensk pizza, så vi kørte ned i byen og hentede pizza til mig og sushi til Rikke. I Sverige får man pizzasallad med til sin pizza. Det er en salat bestående af olie, eddike, salt og peber, og det smager megagodt. Jeg har tidligere selv boet i Sverige, og det som jeg savner mest fra den tid er uden tvivl svenske pizzaer (og pizzasallad).

Jeg ser næsten aldrig tv hjemme, og når jeg gør, er det for det meste Animal Planet (yes, jeg ved godt det er sært), så vi startede ud med at se et program om spækhuggere. Rikke nedlagde dog hurtigt veto og forlangte, at vi i det mindste så noget med mennesker, så vi endte med at se et par episoder af The Blacklist, som faktisk var rigtig spændende.

Hvordan har jeres weekend været?

[ess_grid alias=”mitzie-mee-blog-2017″]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop