Fort Lauderdale: Taco Bell – Super Size Me

Fort Lauderdale, Taco Bell

Nu er jeg i lufthavnen og venter på mit fly til Las Vegas. Jeg vågnede allerede klokken 2:30 i morges (tak til dig, jetlag) og jeg kunne ikke falde i søvn, så jeg ringede til Poul og vi snakkede i over en time. Der er 8-timers tidsforskel mellem Dubai og Florida, og 11-timers tidsforskel mellem Dubai og Las Vegas, så jeg skal under alle omstændigheder stå tidligt op, hvis jeg skal fange ham, inden han er gået i seng.

Fortalte jeg jer forresten om Taco Bell i går? Pigen ved kassen spurgte mig, om jeg ville have noget at drikke til min burrito, og jeg bad om et lille glas sodavand. Hun stirrede mistroisk på mig og spurgte med højt hævede øjenbryn: ”You mean this one? ARE YOU SURE??” mens hun holdt et bæger op, som altså var samme størrelse, som de store glas hos fastfoodkæderne i Danmark. Hvem sagde supersize me??

Jeg kom også i tanke om en anden pudsig oplevelse, jeg havde i Los Angeles for nogle år siden, hvor jeg havde bestilt bord på en restaurant og inden da havde snuset lidt rundt på nettet efter anmeldelser. De fleste var positive, men mange nævnte, at portionerne var meget små. Jeg besluttede mig derfor for at bestille flere hovedretter, så jeg var sikker på at blive mæt, men da maden kom ind, viste det sig selvfølgelig at portionerne var væsentligt større end standarden derhjemme, så jeg fik doggie-bags med rester til flere dage med hjem.

Jeg så skiltet på billedet nedenfor, da jeg var ude at gå en tur i nabolaget tidligere i dag. Jeg kunne ikke lade være med at spekulere på, hvad der mon gemte sig inde bag palmerne, for sådan noget junglebevoksning kunne jo i princippet huse alt fra sultne alligatorer til skumle narkobaroner. Tror dog desværre bare, at der var tale om et privat område, som man ikke ville have, at folk traskede igennem.

Læs min Lauderdale Blog >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje