Sawgrass Mills – Outlet Shopping i Florida

Sawgrass Mills Florida

Sawgrass Mills er USA’s største outlet mall, så vi tænkte, at det ville være det perfekte sted at tilbringe en dag i zombie-jetlag-mode. Sawgrass Mills er et godt mix af dyre designerbutikker og billigere alternativer, men der hvor jeg syntes der for alvor var penge at spare, var i de store outlet-butikker som T.J. Maxx, Marshalls, Burlington, Century 21, Nordstrom Rack, og Saks Off Fifth.

Mine personlige favoritter er Nordstrom Rack og Saks Off Fifth. De er noget dyrere end de andre butikker, men de har også et bedre udvalg. Selve indretningen af butikkerne er også lidt mere lækker end de andre jeg har nævnt, og det er næsten som at shoppe i en billigere version af de rigtige stormagasiner (Nordstrom og Saks Fifth Avenue).

Når man bliver sulten er der flere restauranter at vælge mellem. Cheesecake Factory er altid et sikkert kort, og det var også der vi endte, da vi blev sultne i går. Portionerne på Cheesecake Factory er monsterstore, så vi besluttede os at dele en hovedret og en forret, og valget faldt på en af deres burgere og en tuntatar. Burgeren var gigantisk, men tuntataren var størrelse XS. Tilsammen var det dog lige tilpas til at både Poul og jeg blev mere end mætte.

Da vi var færdige med at spise kom servitricen forbi og spurgte, om vi mon havde lyst til et stykke cheesecake til dessert? Ellers tak, sagde jeg, for jeg er sååååå mæt. Hun kiggede først på tallerkenen med resterne af den lillebitte tuntatar, og derefter fik jeg et blik, som om der stod ”spiseforstyrrelse” i panden på mig. Jeg skyndte mig at sige, at jeg altså også havde spist halvdelen af Pouls burger, men jeg er ikke sikker på, at hun troede på mig. Ret akavet!

Det koster $7 at leje en indkøbsvogn, hvilket jeg synes grænser til optrækkeri, men man har ikke rigtig noget valg, for har man bare en smule shopaholic-tendenser, kan man hurtigt få shoppet mere end man orker at slæbe. Man må ikke tage indkøbsvognen med ind i restauranterne, så enten skal man spise før man shopper, eller også skal man håbe på, at der er et ledigt bord udenfor.

Hvad købte jeg?

– En kjole fra Club Monaco som var sat ned fra 189$ til 56$

– En Samsonite kuffert

– Læbepomade fra Elizabeth Arden

– Et par ballerinasko i Nordstrom

– Masser af andre ting, som jeg egentlig ikke har brug for, men som jeg ikke kunne modstå (brownie brittle, skocreme, en mini-stegepande til et enkelt æg og meget mere).

– Julegaver som jeg ikke kan skrive om her, da min familie læser med.


Sawgrass Mills, 12801 W Sunrise Blvd, Sunrise, Florida

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje