Fort Lauderdale: Sen dessert på La Bonne Crepe

La Bonne Crepe, Fort Lauderdale

Efter vores middag på American Social gik vi en tur langs Las Olas Boulevard, og vi havde ikke gået særlig længe, før La Bonne Crepe lå og lokkede. Pandekager til dessert lød jo som en rigtig god idé, men de var ved at lukke, så vi troede egentlig at pandekagetoget var kørt. De ville dog gerne have os indenfor, så længe vi var ok med at de fortsatte med at rydde op og pakke sammen. Selvfølgelig var vi det.

Mine Crêpes Suzette, var måske ikke de smukkeste verden har set, og under flamberingen frygtede jeg flere gange at tjeneren var ved at sætte ild til sine egne fingre. Pandekagerne smagte dog udmærket og saucen var rigtig god uden smag af flamberede fingre. Pouls Peach Melba Crêpes var derimod en fryd for øjet. Pandekagen var tynd og sprød og smagte skønt sammen med vaniljeisen og (dåse?) ferskenen. Vi ville ikke blive alt for længe, men La Bonne Crepe var et rigtig hyggeligt lille sted, som jeg gerne vender tilbage til en anden gang indenfor normale åbningstider.


La Bonne Crepe, 815 E Las Olas Blvd, Fort Lauderdale


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje