Fort Lauderdale: Quality Inn & Suites Airport Hotel

Quality Inn & Suites, Fort Lauderdale, airport hotel
Breakfast by the pool

Yay! Jeg er i Florida! Jeg landede for en times tid siden i Fort Lauderdale, og nu er jeg på lufthavnshotellet, Quality Inn & Suites, som jeg skal overnatte på i nat. Når det kommer til lufthavnshoteller, er jeg ikke særligt kræsen, da jeg ofte kun skal være der en enkel nat, før jeg skal videre. Så længe der er gratis wi-fi og gratis transport til og fra lufthavnen, er jeg glad.

Nogle af de allerbilligste hotellet tilbyder ikke transport til lufthavnen, og man ender derfor med at bruge de penge, man sparer på overnatningen på taxiture frem og tilbage i stedet. Det kan jo aldrig betale sig, så jeg booker altid hoteller med airport shuttle, selvom de kan være lidt dyrere.

Quality Inn & Suites er pænt og rent, men jeg fik noget af et chok, da jeg gik den korte vej udendørs fra receptionen til mit værelse. Jeg fik nemlig øje på en skygge inde ved muren, som var for stor til at være en fugl, og for lille til at være en hund. I min hjerne var der derfor kun en mulighed tilbage: Rotte! Jeg var allerede ved at se mig om efter en anden vej til mit værelse, da den pludselig hoppede! Og så hoppede den igen! Boing, boing boing! Det viste sig, at det ikke var en rotte, men derimod en kæmpe frø! Puha! Jeg er ikke bange for frøer, men denne her var altså større end alle de frøer, jeg tidligere har set.

Selve området er ikke så spændende, men der ligger en Taco Bell lige ved siden af hotellet, så der var jeg inde for at hente mig en godnat-burrito, og nu er jeg sådan set klar til at gå i seng. Jeg havde 3 sæder for mig selv i flyet, så jeg sov det meste af vejen, men jeg håber alligevel, at jeg kan sove hele natten, så jeg måske kan nå ud og se mig lidt omkring, inden jeg skal med flyet til Las Vegas i morgen aften.

Quality Inn & Suites, Fort Lauderdale, airport hotel

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje