Fort Lauderdale: American Social – Gastropub på Las Olas Boulevard

American Social Fort Lauderdale

Den første aften spiste vi på American Social som ligger på den hyggelige Las Olas Boulevard i Fort Lauderdale. Det er et af de steder, der ser ud som en helt almindelig bar, men hvor ambitionerne på madfronten strækker sig længere end chicken wings med barbecue sauce.

Vi bestilte Mac and Cheese, Cuban Sandwich og Poke Tuna Tower. Det var Pouls første møde med en Cuban Sandwich, og det var lige noget for ham. En sandwich med ost og masser af kød, uden andre grøntsager end et par skiver syltet agurk, – what’s not to love? For min del var det Poke Tuna Tower, der lokkede mest, for avocado og rå tun går man aldrig galt i byen med.

Alle portionerne var ret store, men gryden med mac and cheese var enorm. Der stod i menuen at den var ”to share”, og jeg tror seriøst, at der var nok til at en familie på 10 kunne have spist sig mætte. Det smagte rigtig godt, men vi kunne sagtens have klaret os med halvdelen.

I USA er mandag lig med Monday Night Football, så der var selvfølgelig amerikansk football på skærmene i baren. Vi sad udenfor, men indenfor var humøret højt og der var ikke mange ledige pladser. Da vi gik, så vi, at der om mandagen var tilbud på burgere (5$), hvilket jeg måske godt synes at personalet kunne have informeret om, da vi fik menuen, men ellers var American Social en rigtig god oplevelse.


American Social, 721 E Las Olas Blvd, Fort Lauderdale

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.