Fort Lauderdale: American Social – Gastropub på Las Olas Boulevard

American Social Fort Lauderdale

Den første aften spiste vi på American Social som ligger på den hyggelige Las Olas Boulevard i Fort Lauderdale. Det er et af de steder, der ser ud som en helt almindelig bar, men hvor ambitionerne på madfronten strækker sig længere end chicken wings med barbecue sauce.

Vi bestilte Mac and Cheese, Cuban Sandwich og Poke Tuna Tower. Det var Pouls første møde med en Cuban Sandwich, og det var lige noget for ham. En sandwich med ost og masser af kød, uden andre grøntsager end et par skiver syltet agurk, – what’s not to love? For min del var det Poke Tuna Tower, der lokkede mest, for avocado og rå tun går man aldrig galt i byen med.

Alle portionerne var ret store, men gryden med mac and cheese var enorm. Der stod i menuen at den var ”to share”, og jeg tror seriøst, at der var nok til at en familie på 10 kunne have spist sig mætte. Det smagte rigtig godt, men vi kunne sagtens have klaret os med halvdelen.

I USA er mandag lig med Monday Night Football, så der var selvfølgelig amerikansk football på skærmene i baren. Vi sad udenfor, men indenfor var humøret højt og der var ikke mange ledige pladser. Da vi gik, så vi, at der om mandagen var tilbud på burgere (5$), hvilket jeg måske godt synes at personalet kunne have informeret om, da vi fik menuen, men ellers var American Social en rigtig god oplevelse.


American Social, 721 E Las Olas Blvd, Fort Lauderdale

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje