Fort Lauderdale: Scoobies på Coconuts

Scoobies på Coconuts, Fort Lauderdale

Vi var sådan set på vej til en anden restaurant, som Poul havde fundet online, men Uberchaufføren nævnte, at det altså var Coconuts alle snakkede om lige nu, just sayin’, så vi ændrede hurtigt planer og tog på Coconuts i stedet.

Vi ankom lige før det store frokost-rush, så der var frit valg ved alle bordene ud til kanalen, hvor man var ved at bugsere de små både væk for at gøre plads til de store både, der skulle vises frem på det nært forestående Fort Lauderdale International Boat Show. Nu skal det lige siges at de ”små” både var yachts på størrelse med Stena Line-færgen til Göteborg, hvilket bringer mig videre til næste observation. Jeg har altid troet, at Dubai Marina var ret godt med hvad angår store yachts, men i forhold til Fort Lauderdale er det ingenting.

Tilbage til Coconuts og vores særdeles velsmagende frokost. Vores entusiastiske tjener foreslog, at vi startede med en portion Scoobies, som er en Coconuts-specialitet bestående af blue crab stegt i olie med masser af hvidløg i. Det lød jo lækkert nok, så det gjorde vi. Til hovedret fik Poul fish tacos og jeg fik en tallerken med coconut shrimp. Det var også rigtig godt, men kommer jeg forbi Coconuts igen, så tror jeg bare, at jeg dropper hovedretten og bestiler 3 skåle Scoobies i stedet, for de var fantastiske. Jeg plejer ellers ikke at orke blue crab, for krabberne er så små, at arbejdet med at pille dem ikke rigtigt står mål med udbyttet, men her blev kløerne serveret med det meste af skallen fjernet. Let at gå til, og super-mega-lækkert!


Coconuts, 429 Seabreeze Blvd., Fort lauderdaleLAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje