Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Fort Lauderdale: Godmorgen fra Marriott

Florida Blog

Hej fra Florida! Her er et blogindlæg straight out of Marriott Fort Lauderdale North, hvor jeg er sammen med Poul, som fløj ind fra Dubai i går. Han har et 5-dages layover hernede, så jeg tog fra New York for at holde ham med selskab.

Når vi mødes rundt omkring i verden, er room service snacks den første aften en af vores faste traditioner. Inden vi gik i seng i går, bestilte vi derfor en omgang quesadillas og friture stegte empanadas. Ingen af delene var særligt imponerende, men sådan er det jo ofte med hotelmad. Ved ikke hvorfor vi bliver ved med at holde fast i vores room service ritual, for det er jo egentlig lidt skørt.

Selve værelset er dog rigtig skønt og kæmpestort, og som I kan se så er udsigten heller ikke den værste. Hotellet ligger lidt nord for selve byen, så vi overvejer, om vi skal leje bil, eller bare komme omkring med Uber. Poul er mega-jetlagged, så planen er at starte med en stille dag i shoppingens tegn. Fort Lauderdale er kendt for gigantiske outlet malls, så vi har tænkt os at få alle julegaverne ordnet i dag. Senere på aftenen tager vi ud til kysten og spiser aftensmad, hvis Poul ellers kan holde sig vågen så længe.