Fort Lauderdale: Godmorgen fra Marriott

Florida Blog

Hej fra Florida! Her er et blogindlæg straight out of Marriott Fort Lauderdale North, hvor jeg er sammen med Poul, som fløj ind fra Dubai i går. Han har et 5-dages layover hernede, så jeg tog fra New York for at holde ham med selskab.

Når vi mødes rundt omkring i verden, er room service snacks den første aften en af vores faste traditioner. Inden vi gik i seng i går, bestilte vi derfor en omgang quesadillas og friture stegte empanadas. Ingen af delene var særligt imponerende, men sådan er det jo ofte med hotelmad. Ved ikke hvorfor vi bliver ved med at holde fast i vores room service ritual, for det er jo egentlig lidt skørt.

Selve værelset er dog rigtig skønt og kæmpestort, og som I kan se så er udsigten heller ikke den værste. Hotellet ligger lidt nord for selve byen, så vi overvejer, om vi skal leje bil, eller bare komme omkring med Uber. Poul er mega-jetlagged, så planen er at starte med en stille dag i shoppingens tegn. Fort Lauderdale er kendt for gigantiske outlet malls, så vi har tænkt os at få alle julegaverne ordnet i dag. Senere på aftenen tager vi ud til kysten og spiser aftensmad, hvis Poul ellers kan holde sig vågen så længe.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje