Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
Disclaimer: Jeg var inviteret af NY Ghosts til at deltage i turen. Der var regn i luften og de mørke skyer hang tungt over byen, da Steve og jeg gik …
Disclaimer: Jeg var inviteret af NY Ghosts til at deltage i turen. Der var regn i luften og de mørke skyer hang tungt over byen, da Steve og jeg gik …
Da min veninde Rieko fra Japan var på besøg havde hun masser af fine gaver med til mig. Blandt de mere eksotiske var en pakke Baby Foot (fandtes ikke i Danmark …
Jeg er ikke altid den hurtigste med hensyn til at transformere mine rejser til blogindlæg, men dette indlæg om min tur til Cuba er nok det indlæg, der har været …
Disclaimer: Jeg var inviteret af NY Ghosts til at deltage i turen. Der var regn i luften og de mørke skyer hang tungt over byen, da Steve og jeg gik …
Da min veninde Rieko fra Japan var på besøg havde hun masser af fine gaver med til mig. Blandt de mere eksotiske var en pakke Baby Foot (fandtes ikke i Danmark …
Jeg er ikke altid den hurtigste med hensyn til at transformere mine rejser til blogindlæg, men dette indlæg om min tur til Cuba er nok det indlæg, der har været …
Her er min version af The Tomato – den legendariske tomatsandwich fra Turkey and the Wolf i New Orleans. Jeg faldt over den hos Sandwiches of History på Instagram, hvor …
En tidlig septembermorgen kørte AC og jeg fra Stavanger med retning mod Preikestolen. Vi havde været forbi en kiosk i byen og købt forsyninger: Kvikk Lunsj (norsk kiksechokolade, lidt som …
Hvis du har været i Thailand, har du måske lagt mærke til de små støbejernspander med runde fordybninger, der minder lidt om danske æbleskivepander. Det er her Khanom Krok bliver …
De burmesiske wraps med banan og kokos er nogle af mine yndlingshapsere fra Tea Garden i Mae Sot. De små pakker med kokos og banan smager fantastisk, og så er …
Steve var på forretningsrejse til Charlotte og nåede lige at klemme et besøg ind hos Noble Smoke, som er kendt for deres barbecue i topklasse. Han var ekstra heldig og …
Disclaimer: Jeg var inviteret af La Farine til at kigge forbi. Alle meninger er mine egne. La Farine er en fransk café og konditori på Upper West Side i New …
Jeg laver næsten altid mine egne ispinde, for dem man køber i butikkerne er ofte fyldt med sukker og smager sjældent af rigtig frugt. Denne opskrift er for ispinde med …
Det var en mørk og stormfuld aften og Steve og jeg trængte til en god gang comfort food, så vi endte på NR på Upper East Side. NR er søsterrestauranten …
På vores seneste tur til London var Steve og jeg til afternoon tea på Fortnum & Mason. Det legendariske stormagasin med speciale i delikatesser, te og luksusvarer har ligget på …
Når det gælder is, soft serve og gelato, er New York helt i front. Her finder du alt fra fiskeformede isvafler og mochi-toppings til smagskombinationer, der lyder helt ude i …
Intrepid er et pensioneret hangarskib, som nu danner rammerne om et af de mest interessante museer i New York. Intrepid gjorde først tjeneste under 2. Verdenskrig og derefter under Den …
I lufthavnen i Hong Kong sørger jeg altid for at kigge forbi Crystal Jade. Restauranten ligger lige efter bagageudleveringen, så den er ikke til at overse, og efter en lang …
Ngam Ngov (suppe med syltet lime) er en traditionel cambodiansk suppe. Syltet lime er en meget almindelig ingrediens i det cambodianske køkken, og den karakteristiske syrlige og salte smag er …
På en tidligere rejse til Tokyo mødtes jeg med min japanske veninde Rieko, som jeg lærte at kende for snart 10 år siden under et praktikophold i Hamamatsu. Vi startede …
Inden vi skulle videre til et Broadway-show, lagde Steve og jeg vejen forbi See No Evil, som er en lille pizzarestaurant, der ligger under gadeniveau nede i subwaystationen ved 50th …
Jeg elsker pho, men det er sjældent jeg har tid til at stå i køkkenet i flere timer og lave den lækre vietnamesiske nudelsuppe fra bunden, så nogle gange snyder …
Jeg var inviteret som gæst til åbningen af Ess-a-Bagels nye shop i FiDi. Alle meninger er mine egne (og for dette blogindæg også Steves) Hvis du nogensinde har overvejet hvordan …
Denne fetadip er supernem at lave og tager højst 10 minutter, før den er klar til at komme på bordet. Den er perfekt som snack inden middagen eller som en …
French toast (eller arme riddere, som nogle kalder det) er en genial måde at få brugt de sidste skiver halvtørt franskbrød på. I denne opskrift serveres de stegte brødskiver med …
Da Ana og jeg var roommates i New York, forkælede hun mig med lækker brasiliansk mad, og i weekenden plejede hun at lave tapiocas, som er en slags tynde brasilianske …
Purikura er de små søde fotoautomater, som man finder i de større spillehaller i Tokyo. De har flere avancerede funktioner, som sørger for, at man komme til at se ud …
©Mitzie Mee