Fort Lauderdale: Julemiddag på Ruth’s Chris

Ribeye steak at Ruth's Chris, Fort Lauderdale

Vi endte med at spise julemiddag d. 25. december på Ruth’s Chris, som er en kæde af old-school steak-restauranter i USA. Jeg har tidligere spist på Ruth’s Chris i Dubai og Atlanta, og jeg har altid været tilfreds med deres steaks, som er USDA Prime (højeste klassifikation af steaks i USA), og deres service, som også er helt i top. Restauranterne er allesammen inddelt i et dining room område med hvide duge, og et barområde, der er mere afslappet, med tv, der viser sport.

Jeg foretrækker tit barområdet, for der kan man kan snakke med bartenderne og med de andre gæster, og denne gang endte vi også i baren. Restauranten var nemlig helt fuldbooket, så det var baren eller ingenting.

Jeg bestilte en stor ribeye steak, men Poul var ikke særlig sulten, så han bestilte en lille mørbradbøf med hummerhaler. Det skabte en del forvirring, da maden blev bragt til vores bord, for, åbenbart så Poul mere ud som en ribye-Terminator, og jeg så mere ud som en filet mignon-pige. De skulle bare vide. Nogle gange joker Poul og jeg om at jeg skulle lave Mukbang-videoer, I ved, de der videoer med koreanske piger der spiser læssevis af mad for åbent kamera.

Jeg er altid lidt beklemt med at spise ude på helligdage, for jeg kan ikke lade være med at tænke på, at dem der arbejder på restauranten sikkert meget hellere ville være hjemme med deres familier. Hvis det var tilfældet på Ruth’s Chris, så skjulte de det godt, for den varme og venlige service gjorde at man let kunne tro, at personalet faktisk også hyggede sig, selvom de var på arbejde juledag.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje