Miami Beach: Joe’s Stone Crab – Krabbe og Key Lime Pie

Joe's Stone Crab i Miami

Joe’s Stone Crab er en klassiker i South Beach, Miami. Den legendariske restaurant er over 100 år gammel, og som navnet antyder, kendt for deres fantastiske stone crab (ved ikke hvad det hedder på dansk. Stenkrabbe?). Jeg elsker krabbe, men jeg tror ikke, at jeg tidligere har smagt stone crab. I Danmark er det jo typisk taskekrabbe man finder på restauranterne og hos fiskemanden, og mens stone crab godt kunne ligne taskekrabbe lidt, så var smagen noget sødere og kløerne noget større og mere kødfyldte, end de krabbekløer, jeg før har fået i Danmark.

Vi bestilte en tallerken med 2 store kløer, en hummerhale og en stor klump krabbekød samt en lobster roll (en slags hotdog med hummerkød) ved siden af. Så meget lækker mad! Jeg måtte knibe mig i armen for at sikre mig, at jeg var vågen og det hele ikke bare var en yderst velsmagende skaldyrsdrøm.

Personalet var rigtig flinke og behandlede os, som om vi var stamkunder. Selvom vi var mætte, fik de alligevel overtalt os til at prøve et stykke Key Lime Pie, og jeg er glad for at de insisterede, for det var den mest fantastiske pie, jeg nogensinde har smagt. Den blev serveret iskold, og den lækre, syrlige creme smagte næsten som gelato. Megagodt! Hvis I tager på Joe’s, så må I altså ikke gå glip af den.

Vi var på Joe’s Stone Crab til frokost, og selvom restauranten var tom da vi kom, så blev der hurtigt fyldt op, både indenfor og udenfor, så en reservation er nok en god idé, hvis I overvejer at kigge forbi.

Joe’s Stone Crab er kun åben fra midten af oktober til midten af maj, når det er sæson for stone crab.


Joe’s Stone Crab, 11 Washington Avenue, Miami Beach, Tlf: +1 (303) 673 0365


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje