Fort Lauderdale: Jet Runway Café – Morgenmad for plane spotters

Jet Runway Cafe - Fort Lauderdale

Torsdag morgen spiste vi morgenmad på Jet Runway Café, som ligger lige ud til forpladsen ved Fort Lauderdale Executive Airport. Man skulle tro at man som pilot får nok af fly, når man er på arbejde, men nej, ikke Poul, han bliver aldrig træt af at kigge på flyvere.

Fort Lauderdale Executive Airport har masser af business jets samt mindre privatfly. Derudover er der også et par flyveskoler ved lufthavnen, så vi så også masser af Pipers og Cessnas, der lettede og landede.

Jeg fik Steel Cut Oatmeal med friske bær. Grøden var ikke sødet, så man kunne selv tilsætte rørsukker efter smag, hvilket jeg syntes var rigtig fint, da de mange steder putter alt for meget sukker i grøden under tilberedningen.

Med hensyn til Steel Cut Oats, så er det en slags havregryn, der er skåret i stykker i stedet for at blive rullet flade, som havregryn i Danmark. Ved ikke om der er nogen forskel på de to slags havre, men jeg synes primært at man ser steel cut havregrød på menuerne herovre.

Pouls Egg Scrambler var en lille smule uformelig, og ret massiv, men den smagte ok. Vi delte også en portion French Toast som bestod af hele 6 stykker lækker blød brioche drysset med mandler, og med sirup og smør ved siden af. Måltidets ubestridte højdepunkt, og de 3 skiver brioche vi ikke kunne spise røg med tilbage til hotellet i en doggiebag.

Jet Runway Café, 5540 NW 21st Terrace, Fort Lauderdale Executive Airport

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje