Fort Lauderdale Beach d. 25. december

Fort Lauderdale Beach

Efter et kort stop på hotellet for at skifte tøj, gik turen direkte ned til Fort Lauderdale Beach. Vi blev sat af for enden af Las Olas Boulevard, så vi kunne gå langs strandpromenaden og nyde det gode vejr. Denne del af Fort Lauderdale Beach minder rigtig meget om JBR i Dubai. Der er masser af barer og restauranter (og turister), og er man bilentusiast, er der også rigeligt at kigge på, selvom Ferrari-per-capita-ratioen nok er lidt mindre end i Dubai.  

Vi spiste frokost på en restaurant der hed Casablanca. Det var et rigtig hyggeligt sted med den slags mad man forventer at finde på den slags steder. Jeg fik fish & chips og Poul fik fish tacos. Der var travlt i restauranten, og det tog et godt stykke tid, før vi fik vores mad. Min fish & chips var udmærket, selvom jeg godt kunne have ønsket mig lidt mere af den lækre tartare sauce til mine fritter. Poul var også godt tilfreds med sine fish tacos, men det gik hurtigt op for os at de fleste andre borde tilsyneladende havde bestilt Seafood Linguine. Jeg skal ikke kunne sige hvordan det smagte, men duften fra nabobordene var liflig.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Florida

Reklame – Book dit hotel i Florida her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje