Fort Lauderdale Beach d. 25. december

Fort Lauderdale Beach

Efter et kort stop på hotellet for at skifte tøj, gik turen direkte ned til Fort Lauderdale Beach. Vi blev sat af for enden af Las Olas Boulevard, så vi kunne gå langs strandpromenaden og nyde det gode vejr. Denne del af Fort Lauderdale Beach minder rigtig meget om JBR i Dubai. Der er masser af barer og restauranter (og turister), og er man bilentusiast, er der også rigeligt at kigge på, selvom Ferrari-per-capita-ratioen nok er lidt mindre end i Dubai.  

Vi spiste frokost på en restaurant der hed Casablanca. Det var et rigtig hyggeligt sted med den slags mad man forventer at finde på den slags steder. Jeg fik fish & chips og Poul fik fish tacos. Der var travlt i restauranten, og det tog et godt stykke tid, før vi fik vores mad. Min fish & chips var udmærket, selvom jeg godt kunne have ønsket mig lidt mere af den lækre tartare sauce til mine fritter. Poul var også godt tilfreds med sine fish tacos, men det gik hurtigt op for os at de fleste andre borde tilsyneladende havde bestilt Seafood Linguine. Jeg skal ikke kunne sige hvordan det smagte, men duften fra nabobordene var liflig.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.