New York: Délice & Sarrasin – Franske pandekager i West Village

Délice Sarrasin, New York

De sidste par dage i New York var varme og solrige, så jeg travede omkring i løst og behageligt tøj, mens jeg smagte på de sidste af byens godbidder. I går, da jeg skulle i lufthavnen besluttede jeg mig dog for at tage et par jeans på, da jeg tænkte at det kunne blive koldt på flyet.

Det var i dette øjeblik at sandhedens time kom, eller rettere sagt; sandhedens kolde dukkert. Mine jeans havde nemlig på mystisk vis ændret pasform fra nogenlunde løstsiddende girlfriend jeans  til skinny jeans uden nåde. Jeg har ikke vasket dem, mens jeg har været af sted, så jeg kan ikke engang bruge en utilsigtet kogevask som undskyldning. Ergo, jeg har taget på.

Hvis I følger mig på Instagram ved I, at jeg har spist en masse lækker mad i løbet af mine uger i New York.

Et af højdepunkterne, som jeg næsten var ved at glemme, var det franske creperie Délice & Sarrasin, som for nylig åbnede i West Village. Délice & Sarrasin er drevet af Christophe Caron i samarbejde med hans mor Yvette, som er chefkok, og hans far Patrick.

I ved hvordan franskmændene er, når det kommer til mad. Ingen krumspring eller hoppen over hvor gærdet er lavest. Alting bliver lavet fra scratch. Det skinner igennem i smagen og jeg fik nogle af mit livs bedste crepes på Délice & Sarrasin, no sh*t!

Derfor vil jeg tillade mig at give hjemmelavet karamelsauce, vaniljeis og en kæmpe-crepe noget af skylden for mine ekstra kilo.

Det var min ven Mende, som introducerede mig til Délice & Sarrasin, så hun er også på anklagebænken sammen med den lækre galette, som hun bestilte, men som hun ikke kunne spise op. Gæt hvem der overtog resterne?


Délice & Sarrasin er et hyggeligt lille familieejet crêperie (fransk pandekagerestaurant) i West Village. Restauranten drives af den tidligere model Christophe Karon i samarbejde med med far Patrick og mor Yvette, alle fra Sydfrankrig.

Menuen er inddelt i dessertpandekager (crêpes) og madpandekager (galettes), og pandekagerne koster 10-15$. Hvis man bare skal have et let frokostmåltid, så er en enkelt pandekage sikkert nok, men til aften tror jeg, at jeg ville bestille to: En galette til hovedret og en crêpe til dessert.

Délice & Sarassin ligger på Christopher Street, som er en af områdets hyggeligste gader. Der er flere små butikker, og området er som skabt til at slentre omkring i. Når man er færdig med sin pandekage, kan jeg derfor kun anbefale, at man tager sig tid til at se nærmere på nabolaget.

•  Traditionelt drikker man et glas cider til sin crêpe, og det kan man selvfølgelig også få hos Délice & Sarassin.

• Madpandekagerne laves med boghvedemel, så de er glutenfri og har et højt indhold af kostfibre.

Min blog om mad og restauranter i New York


Délice & Sarrasin, 20 Christopher Street (Between Gay St & Waverly Pl), West Village, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje