Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Danmark: Julefrokost – Dansk når det er bedst

Dansk julefrokost

Så er julefrokostsæsonen over os igen, og jeg nåede da også lige en enkelt mens jeg var hjemme. Det var hos Annie og Steen, som er mine forældres venner, som de hvert år går Julemærkemarch med. Min søster og jeg skippede dog Julemærkemarchen og troppede først op til den lækre mad bagefter, for Annie laver den bedste julefrokost i Fredericia og omegn.

Vi startede med fiskefilet og sild efterfulgt af varm leverpostej og medisterpølse med julekål. Hvad angår julekål, så var det en af de få ting, som jeg simpelthen ikke kunne få mig selv til at spise som barn, men som jeg i dag spiser med velbehag, især når den er ligeså lækker og cremet som den Annie laver. Varm leverpostej har jeg derimod altid kunnet lide, og det er en af de ting jeg savner allermest, når jeg er væk fra Danmark, for det er nemlig rigtig svært at finde i udlandet (dog lykkedes 2 x Tina og jeg for nogle år siden meget godt med at genskabe en rigtig dansk julefrokost i New York).

Mht. julefrokoster, så har jeg heller ikke oplevet noget sted i verden, hvor de går til den på samme måde, som vi gør i Danmark, så det er jo en tradition vi må tage vare på. Jeg har flere gange holdt dansk julefrokost i Dubai, men det er svært at finde de helt rigtige ingredienser, og det bliver aldrig ligeså godt som de julefrokoster, jeg har været til i Danmark. Her er en lille video med lidt af den gode julemad vi fik hos Annie:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje