Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Danmark: Julefrokost – Dansk når det er bedst

Dansk julefrokost

Så er julefrokostsæsonen over os igen, og jeg nåede da også lige en enkelt mens jeg var hjemme. Det var hos Annie og Steen, som er mine forældres venner, som de hvert år går Julemærkemarch med. Min søster og jeg skippede dog Julemærkemarchen og troppede først op til den lækre mad bagefter, for Annie laver den bedste julefrokost i Fredericia og omegn.

Vi startede med fiskefilet og sild efterfulgt af varm leverpostej og medisterpølse med julekål. Hvad angår julekål, så var det en af de få ting, som jeg simpelthen ikke kunne få mig selv til at spise som barn, men som jeg i dag spiser med velbehag, især når den er ligeså lækker og cremet som den Annie laver. Varm leverpostej har jeg derimod altid kunnet lide, og det er en af de ting jeg savner allermest, når jeg er væk fra Danmark, for det er nemlig rigtig svært at finde i udlandet (dog lykkedes 2 x Tina og jeg for nogle år siden meget godt med at genskabe en rigtig dansk julefrokost i New York).

Mht. julefrokoster, så har jeg heller ikke oplevet noget sted i verden, hvor de går til den på samme måde, som vi gør i Danmark, så det er jo en tradition vi må tage vare på. Jeg har flere gange holdt dansk julefrokost i Dubai, men det er svært at finde de helt rigtige ingredienser, og det bliver aldrig ligeså godt som de julefrokoster, jeg har været til i Danmark. Her er en lille video med lidt af den gode julemad vi fik hos Annie:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop