Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Brooklyn Bridge – Bedst om morgenen

Brooklyn Bridge i New York

Jeg tror ikke der er noget bedre tidspunkt at gå over Brooklyn Bridge, end lige efter solen er stået op. Lyset er fantastisk, og man kan nyde den skønne udsigt i fred og ro. Når solen kigger over horisonten bliver alt indhyllet i det smukkeste gyldne skær, som gør alle Instagram-filtre overflødige.

Brooklyn Bridge er åben døgnet rundt, så check hvornår solen står op, og forsøg at time det, så du er ved starten af broen cirka 30 minutter inden. På det tidspunkt vil der være nok lys til at man kan se, hvor man går, men de fleste andre mennesker vil stadigvæk ligge og boble, og man har broen næsten for sig selv.

Hvis man lige er landet i New York, og man har fløjet øst-vest, så er dette en oplagt mulighed for at få det bedste ud af jetlagget. Er det ikke lige dig at stå op klokken 5 om morgenen, så forsøg i det mindste at undgå de mest travle tidspunkter såsom solrige eftermiddage og det meste af dagtiden i weekenderne.

Jeg plejer at gå fra Manhattan men man kan selvfølgelig også tage subwayen til Brooklyn og starte der. Brooklyn Bridge er 1825 meter lang, og med fotopauser skal man regne med, at det tager en lille time at gå fra den ene side til den anden.

Ovre på Brooklyn-siden skal man selvfølgelig forbi Brooklyn Ice Cream Factory, der ligger ved Fulton Ferry Landing Pier. De har den lækreste Peaches & Cream is, og der er rigtig hyggeligt nede ved vandet. Grimaldi’s ligger også lige under broen, hvis man har mere lyst til pizza. Begge steder åbner omkring middag.

Man kan godt se Frihedsgudinden fra Brooklyn Bridge, men den bedste udsigt fra broen er af Lower Manhattans skyline og Manhattan Bridge. Det bedste sted at tage billeder er, når man er kommet ud omkring midten af broen, hvor der ikke er nogle kabler i vejen.

Cykelstien er lige ved siden af fodgængerbanen, og nogle af cyklisterne er ret trætte af turister, så prøv at lade være med at gå i vejen.

Her er nogle af mine tidligere indlæg om Brooklyn Bridge:

 > En tidlig morgen på Brooklyn Bridge

> Brooklyn Ice Cream Factory

> Brooklyn Bridge og Brooklyn Ice Cream Factory

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>