Hvis man spørger Poul, hvad han savner mest nede i Dubai, så er det vores yndlingsrestaurant Les Trois Cochons på Værnedamsvej i København. Den skulle Trine selvfølgelig ikke snydes for, så i går smuttede vi indenfor i den hyggelige franskinspirerede bistro.
Ligesom mange andre af Cofocos restauranter, har Les Trois Cochons en fast pris for tre retter. Det hele bliver serveret i små gryder, pander og patentglas, og forret og dessert består ofte af flere små retter, som man kan sidde og nippe til.
Trine var vildt begejstret for konceptet, og jeg er sikker på at Les Trois Cochons er en bidragende faktor til, at hun nu seriøst overvejer at rykke teltpælene op fra den jyske muld og slå sig ned i hovedstaden.
Som I nok har lagt mærke til, så lækker jeg meget vægt på servicen, når jeg er ude at spise. Lige så vel som en sur mokke kan forstyrre min fisk, så kan et venligt smil og en sjov bemærkning få selv en halvsej bøf til at smage fantastisk. Når jeg derfor vælger at vende tilbage til den samme restaurant gang på gang er det derfor ikke kun på grund af maden, men også på grund af den måde jeg bliver behandlet som gæst. Gennem årene har jeg spist over 10 gange på Les Trois Cochons, og jeg har endnu ikke haft en eneste dårlig oplevelse der.
PS: Jeg tror en af tjenerne, der var på arbejde i går går rundt med en lille skuespiller i maven. Jeg har i hvert fald aldrig hørt en entrecote blive præsenteret med så meget indlevelse og passion. Det er sgu’ i orden!
Les Trois Cochons, Værnedamsvej 10, 1619 København