Vejle: Afskedsmiddag på Bar’sushi

Bar'sushi in Vejle

I går var Trine og jeg til afskedsmiddag med min ven og golfkammerat Peter, som jeg lærte at kende i Dubai. Vi plejer altid at spise på Nara i Vejle, når vi mødes, men forandring fryder, så i dagens anledning gik vi på Bar’sushi i stedet.

Bar’sushi har en stor a la carte-menu, lidt a la hvad man finder på Sticks’n’Sushi, men de har også forskellige all-you-can-eat-menuer. Vi valgte den, hvor man selv bestiller det, som man har lyst til (i modsætning til de andre all-you-can-eat-menuer, hvor kokken bestemmer hvad man skal have).

Bar’sushi er en lille smule dyrere end Nara, men jeg synes specielt at deres nigiri var en tand eller to bedre end på vores sædvanlige stamsted. Et andet plus var at de havde både kingfish og kammusling på menuen i tillæg til de sædvanlige stykker med tun og laks.

Peter har tilbragt tiden i det jyske med at skrive om sine oplevelser i Dubai, og det er der kommet en velskrevet, personlig og særdeles underholdende bog ud af: Dubai Bag Facaden. Hvis I er interesserede, finder i den online på Saxo.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog