Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Stranden ved Skærbæk

Stranden ved Skærbæk, Fredericia

Et af de bedste steder at gå tur med Bølle og Bella er nede ved stranden ved Skærbæk. Der er masser af ting de kan dufte til, og så skal de også altid lige en tur ud på en af badebroerne og gø lidt ad mågerne. Bella går altid helt hen til kanten, så man næsten kan blive bange for, at hun har tænkt sig at springe i. Engang, da vi var ude at gå ved en sø, faldt hun faktisk ved et uheld i vandet, og hun blev så forskrækket, at hun glemte at svømme, så jeg måtte hive hende op i hendes snor. Bølle derimod er bange for vand, og holder sig altid på sikker afstand.

Inden vi tog hjem, var vi også forbi fiskemanden henne ved havnen, hvor vi købte rødspætter og fiskefrikadeller, så til frokost blev det fiskefrikadeller med remoulade, og til aften lavede vi stegte rødspætter med citronsauce og aspargeskartofler. En enkel ret, som smager himmelsk, hvis man anvender ordentlige råvarer.

I dag skal jeg i gang med at pakke, for i morgen tager jeg afsted til Færøerne, hvor vi skal hilse på Polles familie for første gang i 2 år, det glæder jeg mig rigtig meget til:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje