Stranden ved Skærbæk

Stranden ved Skærbæk, Fredericia

Et af de bedste steder at gå tur med Bølle og Bella er nede ved stranden ved Skærbæk. Der er masser af ting de kan dufte til, og så skal de også altid lige en tur ud på en af badebroerne og gø lidt ad mågerne. Bella går altid helt hen til kanten, så man næsten kan blive bange for, at hun har tænkt sig at springe i. Engang, da vi var ude at gå ved en sø, faldt hun faktisk ved et uheld i vandet, og hun blev så forskrækket, at hun glemte at svømme, så jeg måtte hive hende op i hendes snor. Bølle derimod er bange for vand, og holder sig altid på sikker afstand.

Inden vi tog hjem, var vi også forbi fiskemanden henne ved havnen, hvor vi købte rødspætter og fiskefrikadeller, så til frokost blev det fiskefrikadeller med remoulade, og til aften lavede vi stegte rødspætter med citronsauce og aspargeskartofler. En enkel ret, som smager himmelsk, hvis man anvender ordentlige råvarer.

I dag skal jeg i gang med at pakke, for i morgen tager jeg afsted til Færøerne, hvor vi skal hilse på Polles familie for første gang i 2 år, det glæder jeg mig rigtig meget til:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop