Nara Sushi i Vejle – Sushi i provinsen

Kongereje på Nara Sushi i Vejle

Når Trine og jeg skal ud at spise, så ender vi næsten altid på Djengis Khan Mongolian Barbecue i Fredericia, men på det seneste er Nara Sushi også dukket op på radaren. De har nemlig all-you-can-eat-sushi til 188kr, og det kan man jo ikke sige nej til.

Spicy Tuna på Nara Sushi in Vejle

Udover sushi er det også forskellige småretter og grillspyd på menuen, og det meste smager faktisk rigtig godt. Nogle af mine favoritter på menuen inkluderer rispapirsrullerne med laks og nigiri med spicy tuna. Dog syntes jeg deres and har været lidt tør alle gangene jeg har været der, så den bestiller jeg nok ikke næste gang.

Nara Sushi, Vejle, Denmark
Nara Sushi, Vejle Denmark

Trine har fødselsdag i dag, så jeg var ovre at vække hende med fødselsdagssang kl. 6:30. Det var hun ikke så glad for, så jeg blev smidt ud med besked på at komme tilbage efter kl. 9:)

Morgenmad i Danmark
Fødselsdagsbarnet

Jeg var ved bageren at købe rundstykker og så den grimmeste Kajkage ever! Blev nødt til at købe en med hjem for at se om han smagte bedre, end han så ud, og det gjorde han heldigvis.

I kan læse mit andet indlæg om Kaj-kager og det særlige ritual Kaj må igennem hjemme hos os her >>

Grim Kajkage
Grim Kajkage

Nara Sushi, Dæmningen 42A, 7100 Vejle

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop