Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Nara Sushi i Vejle – Sushi i provinsen

Kongereje på Nara Sushi i Vejle

Når Trine og jeg skal ud at spise, så ender vi næsten altid på Djengis Khan Mongolian Barbecue i Fredericia, men på det seneste er Nara Sushi også dukket op på radaren. De har nemlig all-you-can-eat-sushi til 188kr, og det kan man jo ikke sige nej til.

Spicy Tuna på Nara Sushi in Vejle

Udover sushi er det også forskellige småretter og grillspyd på menuen, og det meste smager faktisk rigtig godt. Nogle af mine favoritter på menuen inkluderer rispapirsrullerne med laks og nigiri med spicy tuna. Dog syntes jeg deres and har været lidt tør alle gangene jeg har været der, så den bestiller jeg nok ikke næste gang.

Nara Sushi, Vejle, Denmark
Nara Sushi, Vejle Denmark

Trine har fødselsdag i dag, så jeg var ovre at vække hende med fødselsdagssang kl. 6:30. Det var hun ikke så glad for, så jeg blev smidt ud med besked på at komme tilbage efter kl. 9:)

Morgenmad i Danmark
Fødselsdagsbarnet

Jeg var ved bageren at købe rundstykker og så den grimmeste Kajkage ever! Blev nødt til at købe en med hjem for at se om han smagte bedre, end han så ud, og det gjorde han heldigvis.

I kan læse mit andet indlæg om Kaj-kager og det særlige ritual Kaj må igennem hjemme hos os her >>

Grim Kajkage
Grim Kajkage

Nara Sushi, Dæmningen 42A, 7100 Vejle

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje