Tokyo: Minamoto Kitchoan – Japansk wagashi-butik i Ginza

Hvis du er i Tokyo, og du aldrig har smagt wagashi (traditionel japansk konfekt), så skynd dig af sted til Minamoto Kitchoan og køb dig en pose blandede godter. Japansk konfekt er måske ikke et hit første gang man smager det.

Konsistensen er anderledes, end hvad man er vant til, og smagen kan virke ret overvældende sød og en smule klistret. Giver man wagashien en chance, vinder den dog ved nærmere bekendtskab, og har man først fået smag for det, er det noget man vil crave resten af livet.

Minamoto Kitchoan er en upscale wagashikæde, og butikken i Ginza er deres mest prominente. De fine stykker konfekt fremstilles dagligt helt fra bunden og der benyttes kun de allerbedste ingredienser, så forståeligt nok er priserne også i den dyrere ende. Man kan enten købe de forskellige slags konfekt i færdigpakkede gaveæsker eller som enkelte stykker.

Minamoto Kitchoan i Ginza har udover wagashibutikken også både en restaurant og en café en trappe op. I caféen kan man bestille traditionelle japanske desserter med gelé og søde bønner.

Læs mit blogindlæg om Minamoto Kitchoan i New York >>


Minamoto Kitchoan, 7-8-9 Ginza Chuoku, Tokyo104-0061, Tlf: 03-3569-2360

Adresse på japansk: 東京都中央区銀座7丁目8-9

Besøg Minamoto Kitchoan’s website >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje