Hvis du er i Tokyo, og du aldrig har smagt wagashi (traditionel japansk konfekt), så skynd dig af sted til Minamoto Kitchoan og køb dig en pose blandede godter. Japansk konfekt er måske ikke et hit første gang man smager det.
Konsistensen er anderledes, end hvad man er vant til, og smagen kan virke ret overvældende sød og en smule klistret. Giver man wagashien en chance, vinder den dog ved nærmere bekendtskab, og har man først fået smag for det, er det noget man vil crave resten af livet.
Minamoto Kitchoan er en upscale wagashikæde, og butikken i Ginza er deres mest prominente. De fine stykker konfekt fremstilles dagligt helt fra bunden og der benyttes kun de allerbedste ingredienser, så forståeligt nok er priserne også i den dyrere ende. Man kan enten købe de forskellige slags konfekt i færdigpakkede gaveæsker eller som enkelte stykker.
Minamoto Kitchoan i Ginza har udover wagashibutikken også både en restaurant og en café en trappe op. I caféen kan man bestille traditionelle japanske desserter med gelé og søde bønner.
Læs mit blogindlæg om Minamoto Kitchoan i New York >>
Minamoto Kitchoan, 7-8-9 Ginza Chuoku, Tokyo104-0061, Tlf: 03-3569-2360
Adresse på japansk: 東京都中央区銀座7丁目8-9
Besøg Minamoto Kitchoan’s website >>