København: Nose2tail i Kødbyen

Nose2Tail i Kødbyen, København

Jeg har ikke set Tina siden New York, og var efterhånden begynde at savne hendes tørre humor og sarkastiske bemærkninger, så da hun meldte sin ankomst til hovedstaden i går, måtte vi selvfølgelig mødes.

Vi bestilte bord på Nose2Tail, som ligger i Kødbyen, hvor jeg af uransagelige årsager ikke har sat mine ben i flere måneder. Jeg har nemlig altid godt kunnet lide Københavns helt eget Meatpacking District, hvor man side om side med nogle af byens mest hippe gå-i-byen-steder og restauranter, faktisk finder flere af byens kødgrossister.

Økologi og bæredygtighed behøver ikke være lig med 70’er-brune bønnesupper og andre hippiespiser, som enhver person med normalt udviklede smagsløg aldrig ville dømme egnet til menneskeføde, og dette blev på glimrende vis demonstreret på Nose2Tail i går.

Selve konceptet på Nose2Tail bygger på, at hele dyret anvendes, men menukortet var trods dette relativt harmløst. Der var således ingen grisetryner eller kønsorganer at finde blandt retterne, som inkluderede Dagens Dyr (en ret med kød), Dagens Fisk (en ret med fisk) og Dagens Indmad (en ret med indvolde), samt et bræt, med forskelligt charcuteri på.

Tina tog et dyr, og jeg tog et bræt, og selvom drinkskortet lokkede med Fernet Branca til 10kr., nøjedes vi med et glas rødvin og en hvedeøl fra Herslev Bryghus.

Tinas dyr var en (del af en) gris fra Grambogård med masser af lækkert tilbehør og mit bræt viste sig at indeholde såvel velsmagende som overraskende elementer. Jeg rådslager stadig med mig selv om hvorvidt det var det hjemmekærnede smør, oksetataren eller lammerilletten, der var aftens yndling, men uanset hvad jeg kommer frem til, så rokker det ikke ved konklusionen: Nose2Tail er et rigtig dejligt sted med rigtig dejlig mad. Dyr, der har haft det godt, smager bedre, så Nose2Tails koncept, hvor man hverken behøver at gå på kompromis med smag eller sin egen samvittighed, er jo intet mindre end genialt. København, mere af den slags, tak!

Læs mere om restauranter i København på min København Blog >>


Nose2Tail, Kødbyen, Flæsketorvet 13, 1711 København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje