Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Landbohøjskolens Have

The University Gardens at Frederiksberg

Selvom jeg sædvanligvis har svært ved at se det charmerende i det danske efterårsvejr, og normalt vælger at gå mere eller mindre i hi, når vi stiller urene til vintertid, må jeg indrømme, at i dag faktisk har været en rigtig flot dag. Jeg besluttede mig derfor for at gå en lille tur op til biblioteket og låne nogle bøger. Ikke nogen større bedrift, men for kuldskære mig krævede det en hel del overvindelse.

Da jeg først var kommet udenfor, var jeg dog rigtig glad for, at jeg var kommet af sted. Jeg gik gennem Landbohøjskolens Have, der om sommeren er et af mine absolutte yndlingssteder i København, og som her i november måned så helt fantastisk ud med træer i alle farver, og rappende ænder i den lille sø.

Vel fremme ved biblioteket fik jeg lånt mig en god stak krimier. Jeg plejer ellers at undgå at låne bøger på biblioteket, da jeg er en sand mester i at glemme at aflevere dem igen. Alle bøder gør derfor, at det ofte ville være billigere for mig at købe paperbackversionerne i stedet for. Det er ikke fordi at jeg ikke når at læse bøgerne færdig, tværtimod. Jeg har altid læst meget, men det er aldrig lykkedes mig at tilegne mig kunsten at nyde en bog i små bidder. Når jeg først er gået i gang, vil jeg helst ikke slippe mit ”bytte” og det tager mig sjældent mere end et par dage om at fortære en gennemsnitlig, 400siders roman. Derefter bliver bogen lagt til side, og jeg glemmer hurtigt alt om at den skal leveres tilbage, indtil jeg får en mail om at jeg ikke har afleveret i tide.

Min blog om København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop