København: Landbohøjskolens Have

The University Gardens at Frederiksberg

Selvom jeg sædvanligvis har svært ved at se det charmerende i det danske efterårsvejr, og normalt vælger at gå mere eller mindre i hi, når vi stiller urene til vintertid, må jeg indrømme, at i dag faktisk har været en rigtig flot dag. Jeg besluttede mig derfor for at gå en lille tur op til biblioteket og låne nogle bøger. Ikke nogen større bedrift, men for kuldskære mig krævede det en hel del overvindelse.

Da jeg først var kommet udenfor, var jeg dog rigtig glad for, at jeg var kommet af sted. Jeg gik gennem Landbohøjskolens Have, der om sommeren er et af mine absolutte yndlingssteder i København, og som her i november måned så helt fantastisk ud med træer i alle farver, og rappende ænder i den lille sø.

Vel fremme ved biblioteket fik jeg lånt mig en god stak krimier. Jeg plejer ellers at undgå at låne bøger på biblioteket, da jeg er en sand mester i at glemme at aflevere dem igen. Alle bøder gør derfor, at det ofte ville være billigere for mig at købe paperbackversionerne i stedet for. Det er ikke fordi at jeg ikke når at læse bøgerne færdig, tværtimod. Jeg har altid læst meget, men det er aldrig lykkedes mig at tilegne mig kunsten at nyde en bog i små bidder. Når jeg først er gået i gang, vil jeg helst ikke slippe mit ”bytte” og det tager mig sjældent mere end et par dage om at fortære en gennemsnitlig, 400siders roman. Derefter bliver bogen lagt til side, og jeg glemmer hurtigt alt om at den skal leveres tilbage, indtil jeg får en mail om at jeg ikke har afleveret i tide.

Min blog om København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop