København: Landbohøjskolens Have

The University Gardens at Frederiksberg

Selvom jeg sædvanligvis har svært ved at se det charmerende i det danske efterårsvejr, og normalt vælger at gå mere eller mindre i hi, når vi stiller urene til vintertid, må jeg indrømme, at i dag faktisk har været en rigtig flot dag. Jeg besluttede mig derfor for at gå en lille tur op til biblioteket og låne nogle bøger. Ikke nogen større bedrift, men for kuldskære mig krævede det en hel del overvindelse.

Da jeg først var kommet udenfor, var jeg dog rigtig glad for, at jeg var kommet af sted. Jeg gik gennem Landbohøjskolens Have, der om sommeren er et af mine absolutte yndlingssteder i København, og som her i november måned så helt fantastisk ud med træer i alle farver, og rappende ænder i den lille sø.

Vel fremme ved biblioteket fik jeg lånt mig en god stak krimier. Jeg plejer ellers at undgå at låne bøger på biblioteket, da jeg er en sand mester i at glemme at aflevere dem igen. Alle bøder gør derfor, at det ofte ville være billigere for mig at købe paperbackversionerne i stedet for. Det er ikke fordi at jeg ikke når at læse bøgerne færdig, tværtimod. Jeg har altid læst meget, men det er aldrig lykkedes mig at tilegne mig kunsten at nyde en bog i små bidder. Når jeg først er gået i gang, vil jeg helst ikke slippe mit ”bytte” og det tager mig sjældent mere end et par dage om at fortære en gennemsnitlig, 400siders roman. Derefter bliver bogen lagt til side, og jeg glemmer hurtigt alt om at den skal leveres tilbage, indtil jeg får en mail om at jeg ikke har afleveret i tide.

Min blog om København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop