Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Endnu en aften på Sticks & Sushi Tivoli Hotel

Sticks & Sushi, Tivoli Hotel

Sticks & Sushi er altid et sikkert kort, når man har lyst til kreativ sushi, og hvad angår vellykkede japanske fusioner, så tror jeg ikke der findes noget sted, der gør det bedre i København. De er ikke bange for at lade sig inspirere, og resultatet er ofte yderst velsmagende små hapsere, som er perfekte at dele med et par gode venner. Der er flere Sticks & Sushi-restauranter i København, men jeg synes at den i Tivoli Hotel er bedst. Desuden ligger den på 12. etage, så er man heldig, får man et bord med udsigt.

Restauranten har længe været The Flying Foodies (Maria, Line og jeg) yndlingssted for cocktails og pigesnak, og denne fredag var det tid til endnu et møde. Vi startede med edamamebønner med spicy misosauce, laksetatar, samt nogle nye lækre salathapsere, alt sammen virkelig lækkert. Derefter gik turen gennem menukortet via sticks med kammuslinger og lam, crispy ebi og inside out ruller for til sidst at ende med en dejlig frisk dessert med hindbær og lakrids is. Desværre var jeg nødt til at gå lidt tidligere end de andre, men mon ikke en sushi-junkie som mig snart vender tilbage?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop