København: Sticks ‘n’ Sushi – En gammel favorit

Sticks 'n' Sushi på Tivoli-hotellet

Trine var i København over weekenden, så fredag besluttede vi at tage på Sticks ‘n’ Sushi Tivoli Hotel. Vi slap med 30 minutters ventetid, før vi fik et bord, og det var jo næsten lidt ærgerligt, for deres bar er rigtig hyggelig og har nogle enormt gode og store cocktails.

Jeg skulle selvfølgelig have en Keroppi, som er en fin grøn drink med agurk, gin og Calpico (eller Calpis, som det hedder i Japan). Calpico er en japansk læskedrik, der smager som astronautis, og som gjorde sig rigtig godt som blandevand.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for Sticks ‘n’ Sushi. Deres restauranter (specielt den på Tivoli Hotel) er gennemført labert, og deres menukort varieret og indbydende.

Jeg er specielt vild med alle deres lækre småretter, og deres salatblade med and og foie gras er så gode, at de kan give mig hjemve, når jeg er væk fra København. Vi havde bestilt en menu for to, så vi fik smagt lidt af hvert, og selvom vi syntes vi tog godt fra, var der alligevel meget tilbage, da vi måtte give op.

Desværre synes jeg Sticks ‘n’ Sushi er faldet lidt af på den på sushisiden, for selvom risen var kogt perfekt, så var risbollerne store og uformelige og fisken var slet ikke af den kvalitet, som sushifisk til den pris bør være. Heldigvis var sushien kun en mindre del af det samlede madorgie, som på alle andre områder var helt i top.

Sticks ‘n’ Sushis garderobekoncept imponerer heller ikke. Fint nok, at en sød pige ved indgangen spørger, om hun skal tage ens overtøj, -knapt så fint, når man efter middagen selv får lov til at rode rundt bag mørke forhæng efter sin jakke (som i princip uden problemer kunne være nakket af en anden restaurantgæst).

Servicen på Sticks ‘n’ Sushi er dog altid imponerende. Medarbejderne virker engagerede og er velinformeret om menuen og ingredienserne. Man føler sig også altid velkommen, selv når der er travlt, og sammen med den gode mad, er det en af grundene til, at Sticks & Sushi altid vil have en speciel plads i mit hjerte (og i mit månedlige madbudget).

Læs om en aften aften jeg var på Sticks ‘n’ Sushi med Line og Maria fra flyveskolen >>

Min blog om København


Sticks ‘n’ Sushi at Tivoli Hotel, Arni Magnussonsgade 2, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje