Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Sticks ‘n’ Sushi – En gammel favorit

Sticks 'n' Sushi på Tivoli-hotellet

Trine var i København over weekenden, så fredag besluttede vi at tage på Sticks ‘n’ Sushi Tivoli Hotel. Vi slap med 30 minutters ventetid, før vi fik et bord, og det var jo næsten lidt ærgerligt, for deres bar er rigtig hyggelig og har nogle enormt gode og store cocktails.

Jeg skulle selvfølgelig have en Keroppi, som er en fin grøn drink med agurk, gin og Calpico (eller Calpis, som det hedder i Japan). Calpico er en japansk læskedrik, der smager som astronautis, og som gjorde sig rigtig godt som blandevand.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for Sticks ‘n’ Sushi. Deres restauranter (specielt den på Tivoli Hotel) er gennemført labert, og deres menukort varieret og indbydende.

Jeg er specielt vild med alle deres lækre småretter, og deres salatblade med and og foie gras er så gode, at de kan give mig hjemve, når jeg er væk fra København. Vi havde bestilt en menu for to, så vi fik smagt lidt af hvert, og selvom vi syntes vi tog godt fra, var der alligevel meget tilbage, da vi måtte give op.

Desværre synes jeg Sticks ‘n’ Sushi er faldet lidt af på den på sushisiden, for selvom risen var kogt perfekt, så var risbollerne store og uformelige og fisken var slet ikke af den kvalitet, som sushifisk til den pris bør være. Heldigvis var sushien kun en mindre del af det samlede madorgie, som på alle andre områder var helt i top.

Sticks ‘n’ Sushis garderobekoncept imponerer heller ikke. Fint nok, at en sød pige ved indgangen spørger, om hun skal tage ens overtøj, -knapt så fint, når man efter middagen selv får lov til at rode rundt bag mørke forhæng efter sin jakke (som i princip uden problemer kunne være nakket af en anden restaurantgæst).

Servicen på Sticks ‘n’ Sushi er dog altid imponerende. Medarbejderne virker engagerede og er velinformeret om menuen og ingredienserne. Man føler sig også altid velkommen, selv når der er travlt, og sammen med den gode mad, er det en af grundene til, at Sticks & Sushi altid vil have en speciel plads i mit hjerte (og i mit månedlige madbudget).

Læs om en aften aften jeg var på Sticks ‘n’ Sushi med Line og Maria fra flyveskolen >>

Min blog om København


Sticks ‘n’ Sushi at Tivoli Hotel, Arni Magnussonsgade 2, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop